INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PSG

VIDEO Reacția lui Mbappe spune tot! Suporterii lui Real Madrid îl au deja la inimă

Kylian Mbappe
Kylian Mbappe

Articol de - Publicat luni, 08 ianuarie 2024 17:58 / Actualizat luni, 08 ianuarie 2024 18:50

Transferul lui Kylian Mbappe, 25 de ani, la Real Madrid este din ce în ce mai aproape, iar francezul a făcut un gest care i-a impresionat pe fanii liderului din La Liga.

Atacantul francez a intrat în ultimele 6 luni de contract cu PSG, iar Foot Mercato a dezvăluit că jucătorul are un acord cu Real Madrid, pentru un transfer începând din vară.

Haz de necaz, după ultimele mutări din mercato: „Mai rămâne cineva la echipă? Îmi trimit soțul să joace fotbal”
MERCATO
Haz de necaz, după ultimele mutări din mercato: „Mai rămâne cineva la echipă? Îmi trimit soțul să joace fotbal”

Mbappe nu vrea să audă de Barcelona

Jucătorul de 25 de ani continuă să țină lumea fotbalului în suspans în legătură cu viitorul său. El nu a oferit vreun indiciu în legătură cu formația pentru care va evolua din vară.

Mbappe a participat la un reportaj realizat de Telefoot, intitulat „Un rêve éveillé” (n.r. „Un vis cu ochii deschiși”), în care a vorbit despre fotbal cu două fete. Ambele susțineau PSG, dar una dintre ele i-a spus starului francez faptul că își dorește să-l vadă evoluând pentru o altă echipă.

Mbappe a întrebat-o despre ce echipă este vorba, iar ea i-a răspuns direct, „Barcelona”. Replica fetei nu i-a picat bine lui Kylian, care a făcut un gest de dezaprobare, fiind vizibil iritat de răspuns.

VIDEO. Reacția virală a lui Mbappe

Ulterior, jucătorul și-a dat seama de faptul că gestul său a fost prea evident și s-a corectat spunând: „Este în regulă, și Barcelona este o echipă bună.” Reacția lui Mbappe a devenit virală, iar fanii madrileni au fost entuziasmați de gestul său.

Kylian Mbappe ar fi acceptat un pachet financiar mai mic pentru a semna cu Real Madrid

Potrivit Footmercato, părțile au fost în contact în ultimele zile, iar pachetul financiar agreat în cele din urmă ar fi mai mic decât cel propus în 2022, când Real i-a oferit 130 de milioane de euro, primă la semnătură, și 26 de milioane de euro salariu anual..

De asemenea, pentru a se despărți de actualul său club în condiții cât mai bune, jucătorul ar fi renunțat la bonusurile care i se cuvin în cazul în care nu prelungește. Ceea ce înseamnă un cadou de 70 - 80 de milioane de euro făcut PSG-ului.

Starul francez va lua 25 de milioane pe an la Real Madrid

La PSG, el este plătit cu 75 de milioane de euro pe sezon, iar la Real, care i-a dat termen până pe 15 ianuarie să transmită dacă vine, ar urma să câștige în jurul a 25 de milioane de euro pe stagiune. Net!

Francezul ar urma să devină astfel cel mai bine plătit jucător din lotul actualului lider din LaLiga.

Citește și:

Jude Bellingham are un suflet mare. Ce gest a făcut starul englez la meciul din Cupa Regelui!

Ezequiel Lavezzi, internat într-o clinică de psihiatrie. Cauza, supradoză? » Incident confuz în decembrie. Și atunci s-a vorbit de droguri!

La EURO GSP, Pițurcă a prevăzut finala Champions League și dă de pământ cu 3 „grei” ai vremurilor noastre: „Au fost PANARAME!”

„E foarte grav ce a spus Șucu!” » A „citit” ce se întâmplă la Rapid: „Vine președinte cu Șumudică antrenor!”


Comentarii (1)
anti_fcsb_bayern_real_juve
anti_fcsb_bayern_real_juve  •  08 Ianuarie 2024, 20:29

Mbappe e patriot, nu pleaca, e chiar din Paris(Bondy), oricum aici are bani mai multi deci chiar nu are motive sa plece deoarece banii sint tot ce conteaza in ziua de azi si nu o sa fie distrus de infractorul Perez.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează