INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ARABIA SAUDITĂ

Meci nebun pentru Al Ahli, echipa lui Nicolae Stanciu, în Arabia Saudită: răsturnări de scor, 9 goluri + un „poker”

Al Ahli- Al Raed
Al Ahli- Al Raed

Articol de GSP - Publicat joi, 28 martie 2019 21:55

Al Ahli Jeddah, cu Nicolae Stanciu lăsat în afara lotului, a fost protagonista unui meci incredibil în Arabia Saudită, pierzând pe teren propriu cu Al-Raed, scor 4-5.

Deși Al Ahli pornea cu prima șansă, Al-Raed a început furtunos meciul și a marcat de două ori în primele 6 minute. Fundașul Mohammed Al-Amri, în minutul 5, și atacantul Saleh Al Shehri, 6, au dus-o pe Al-Raed în avantaj. Dar Al Ahli a revenit și a marcat de trei ori până la pauză.

Muhannad Asiri (10), Salman Al Moasher (20) și Taisir Al Jassim (27) au înscris și Al Ahli a intrat la pauză în avantaj. După pauză, în minutul 53, Muhannad Asiri a marcat din nou pentru Al Ahli.

3 goluri în 8 minute

Al-Raed a revenit incredibil în joc și a câștigat meciul cu trei goluri marcate în opt minute. Atacantul arab Saleh Al Shehri a marcat de încă trei ori, în minutele 62, 68 și 70, devenind eroul oaspeților. Până la final, Al Ahli nu a mai avut forța de a marca și de a salva meciul.

După 24 de etape, Al Ahli este pe locul 5, cu 40 de puncte. Al Raed este pe 10, cu 31 de puncte.

Citește și: 

Nicușor, avem cifrele InStat și sunt HORROR! » Elan nejustificat al lui Stanciu după meciul cu Feroe: a fost al cincilea cu Suedia, dar din coadă!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
fcsbist.de.mic
fcsbist.de.mic  •  29 Martie 2019, 04:51

Hehe, la arabeti nici macar nu prinde lotul si vine sa ne dea noua lectii.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează