INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ARSENAL LONDRA

Meciul cu Barca, ultimul pentru Fabregas la Arsenal?

Articol de - Publicat duminica, 04 aprilie 2010 00:00

Meciul cu Barcelona din turul sferturilor de finala ale Ligii Campionilor, 2-2, ar putea fi ultimul pentru Cesc Fabregas la Arsenal.

Viitorul presedinte al catalanilor, Sandro Rosell, pregateste o ofera de 50 de milioane de lire sterline pentru mijlocasul de 22 de ani, anunta Daily Mail.

Fabregas este suspendat pentru partida retur de pe Camp Nou, dar oricum nu putea juca din cauza unei accidentari la piciorul drept care-l va tine pe margine tot restul sezonului.

Rosell este in relatii foarte bune cu familia lui Fabregas si acum este favorit pentru preluarea postului de presedinte la gruparea blau-grana.

Chiar daca Pep Guardiola este mai interesat de a-i gasi un inlocuitor lui Henry, tintindu-i pe Ribery sau pe David Silva, nu ar spune nu unui astfel de transfer-bomba.

Fabregas mai are contract cu londonezii pana in 2014, dar a ezitat sa-l prelungeasca, in ciuda presiunilor lui Arsene Wenger. Jucatorul a spus mereu ca va ramane loial "tunarilor", admitand in acelasi timp ca va reveni la un moment dat in Spania.

Conform unei legi, mijlocasul catalan isi poate rascumpara in ianuarie 2011 restul contractului cu Arsenal si poate semna cu orice echipa. Suma se cifreaza in jurul a 16 milioane de lire.

Cesc este sfatuit de Darren Dein, fiul unui fost vice-presedinte al lui Arsenal, care s-a ocupat si de transferul lui Thierry Henry la Barcelona, in vara lui 2007.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
 •  05 Aprilie 2010, 10:36

voi cei de la gsp, cumva sunteti acum experti in astrologie ? de unde stiti ca Sandro Rosell este viitorul presedinte al Barcei ? Ati tradus gresit stirea aparuta pe siteul ziarului catalan Sport. Rosell este doar un candidat, cu anumite sanse de a ajunge presedinte.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează