INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  COPA LIBERTADORES

Meciurile din Copa Libertadores care implică echipe mexicane au fost amânate

Articol de GSP - Publicat sambata, 02 mai 2009 00:00

Cele două meciuri din Copa Libertadores în care sunt implicate echipele mexicane Guadalajara şi San Luis au fost amânate ca urmare a refuzului autorităţilor columbiene de a le găzdui, din cauza temerilor de contaminare cu gripă porcină, relatează Reuters.

Confederaţia Sud-Americană de Fotbal (CSF) a decis ca formaţiile mexicane San Luis şi Guadalajara să dispute meciurile din Copa Libertadores, de pe teren propriu, în Columbia din cauza gripei porcine, dar s-a lovit de refuzul autorităţilor din Bogota. Această decizie fusese luată după ce adversarele mexicanilor au spus că vor refuza să joace în Mexic din cauza ameninţării gripei porcine.

Mexic a anunţat că 101 oameni au murit din cauza acestei boli, cifră corectată în scădere, după ce iniţial totalul deceselor puse pe seama gripei porcine era de 176. Federaţia de fotbal a decis ca meciurile din Mexic să se dispute cu porţile închise în acest week-end.

NewsIn

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează