INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Megaproiect » Real va avea un parc tematic pe o insulă artificială din Emirate

Așa va arăta ”Real Madrid Island Resort”
Așa va arăta ”Real Madrid Island Resort”

Articol de GSP - Publicat vineri, 23 martie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 23 martie 2012 11:22

În campania de acaparare a pieţei asiatice, Real Madrid îşi extinde afacerile în Emiratele Arabe Unite. Clubul spaniol este parte într-un megaproiect care-i poartă numele, ”Real Madrid Island Resort”. Acesta va fi construit pe o insulă artificială din emiratul Ras al Khaimah, unul dintre cele 7 state care compun Emiratele, într-un design ce copiază la scară mare emblema ”blanco”.

Avînd sprijinul şeicului Saud bin Saqr al Qassami şi al fondului de investiţii RAK Marjan Island Footbal, cu baza în Luxemburg, construcţia se va întinde pe 12 hectare şi va costa 760 de milioane de euro.

Principalele atracţii: montagne-russe, parc acvatic, stadion în formă de semilună cu 10.000 de locuri, zonă rezidenţială cu 400 de apartamente şi 48 de vile, hotel de 5 stele cu 450 de locuri, 50 de bungalouri pe plajă, un muzeu dedicat Realului, centru comercial, port pentru ambarcaţiuni de agrement, club nautic, numeroase terenuri de antrenament, piscine, săli de gimnastică, clinici sportive.

Alianţa este încheiată, deocamdată, pe 20 de ani. Real va folosi beneficiile obţinute pentru a-şi diversifica activităţile şi influenţa în zonă, dar şi pentru a-şi completa veniturile.

 

 

 

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close