INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  DC UNITED - ORLANDO CITY 1-0

DC UNITED - ORLANDO CITY 1-0 // VIDEO MEMORABIL! Wayne Rooney a înscris de la 60 de metri în MLS » Reușita cu care a uimit un continent întreg

Wayne Rooney // foto: Twitter Wayne Rooney
Wayne Rooney // foto: Twitter Wayne Rooney

Articol de GSP - Publicat joi, 27 iunie 2019 09:50

MLS // Wayne Rooney impresionează și la 33 de ani, atacantul englez reușind o capodoperă în partida din State dintre DC United și Orlando City, încheiată 1-0. 

După doar 10 minute din meci, Rooney a tratat îndrăzneț un contraatac al echipei sale. L-a văzut ieșit pe portarul advers și a înscris cu un șut imperial de la aproximativ 60 de metri. „Bijuteria” lui  Rooney a rămas unicul gol al partidei. 

8 goluriîn 16 meciuri a reușit Rooney pentru DC United în acest sezon 

Wayne Rooney evoluează pentru DC United din 2018. Fostul vârf al lui Manchester United s-a specializat în goluri de generic, acesta reușind să înscrie câteva goluri de senzație din lovitură liberă. 

Lui Rooney nu-i merge însă bine în meciurile cu New York City, echipa lui Alexandru Mitriță administrându-i lui DC United două înfrângeri în acest sezon. În ultima, fostul idol al tribunelor din Oltenia a înscris un gol superb. 

Vezi și: Amr Warda, fotbalistul care l-a exasperat pe Răzvan Lucescu, a fost exclus din lotul Egiptului de la Cupa Africii! E acuzat de hărțuire sexuală

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează