INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  OLANDA

Confesiune cutremurătoare a unui star olandez: „Sunt distrus. Nu a mai rămas nimic bun în mine după copilărie”

Memphis Depay, cu spatele, celebrând un gol marcat pentru Olanda // Foto: Getty Images
Memphis Depay, cu spatele, celebrând un gol marcat pentru Olanda // Foto: Getty Images

Articol de - Publicat miercuri, 03 iunie 2020 10:52

Memphis Depay explică furia sa, reacțiile sale violente față de cei din jur, cum a fost cea din week-end, când s-a certat cu un polițist în centrul Rotterdamului.

După încă o ieșire necontrolată, în week-end, când s-a certat cu un polițist în centrul Rotterdamului, fiind aspru criticat de analiștii sportivi olandezi, Memphis Depay și-a spus povestea. O explicație a furiei lui, a reacțiilor agresive față de cei din jur.

Internaționalul batav în vârstă de 26 de ani a avut o copilărie terifiantă. După ce tatăl său a părăsit familia, mama și-a continuat viața cu un alt bărbat. Și cel care a suferit a fost Memphis.

Memphis Depay: „Mă băteam cu unul, dar nu cu patru sau cinci!"

„Sunt distrus. Nu a mai rămas nimic bun în mine după copilărie", s-a confesat atacantul lui Lyon la ABtalks, într-un dialog pe Youtube cu Anas Bukhash, cel care evidențiază în interviurile sale aspectele crude ale vieții sportivilor.

Tatăl vitreg avea și el copii. Mi-au fost dușmani de la început. Nu știu de ce, probabil din cauza culorii pielii mele. Ce aș fi putut face la opt ani? Mă băteam cu unul, dar nu cu patru sau cinci! Am trăit în centrul violenței domestice".

Memphis Depay: „Psihic, eram la pământ"

Până la urmă, a fost salvat de mamă, a povestit Depay: „Psihic, eram la pământ, și ea observa tot. Copilăria extremă m-a făcut violent. Mă băteam deseori. Într-o zi, mama m-a luat și am plecat din acea casă fără să zicem nimic. Nu știu cum a găsit curaj, putere atunci. Dar și ea a suferit. A ajuns într-un spital de psihiatrie, iar eu m-am dus la bunici". Pentru el, trecuseră doi ani de durere.

Fotbalul l-a salvat. „Când jucam, uitam totul, chiar și în acea perioadă neagră". Însă efectele copilăriei se văd acum, în comportamentul său. În furia sa continuă.

Citește și alte știri despre Memphis Depay: 

Scandal în Olanda! Memphis Depay s-a certat pe stradă cu un polițist: „Ești un tip invidios”

VIDEO EXCLUSIV Sergiu Hanca, amintiri cu cel mai dificil adversar al carierei: „Am jucat cu Alexis Sanchez și Vidal, dar Memphis Depay m-a nenorocit”

VIDEO Golul week-end-ului în Europa: Depay a marcat de la mijlocul terenului!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează