INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Meniu neobișnuit pentru un jucător din Premier League: de ce consumă zi de zi același fel de mâncare

Andros Townsend / Foto: Imago
Andros Townsend / Foto: Imago

Articol de - Publicat joi, 16 noiembrie 2023 19:43 / Actualizat joi, 16 noiembrie 2023 21:13

Andros Townsend (32 de ani), extrema lui Luton Town, mănâncă zilnic copane de pui la abur, deoarece conțin cantități mari de colagen. Aceasta este una dintre așa-numitele proteine ​​structurale și apare cel mai frecvent în corpul uman. Este benefică oaselor, mușchilor și tendoanelor.

Unul dintre „veteranii” promovatei Luton Town, Andros Townsend, a dezvăluit deunăzi „ingredientul” care-i permite să se mențină și la 32 de ani la un nivel ridicat: copane de pui la abur!

Moment istoric » Primul gol marcat de „pălărieri” în Premier League
Premier League
Moment istoric » Primul gol marcat de „pălărieri” în Premier League

Invitat la podcastul „Fozcast” al fostului portar al Angliei, Ben Foster (40 de ani), Townsend a povestit: „Îți jur: colagenul din picioarele de găină este atât de mult și de bun încât acum îl pun în pastile și seringi. Comprimatele zilnice pe care le iei în timpul antrenamentului constau în principal din picioare de pui și lucruri de genul”.

Andros Townsend comandă cantități mari, online, și le stochează în congelator

Importanța colagenului? Este este una dintre așa-numitele proteine ​​structurale și apare cel mai frecvent în corpul uman. Este benefică oaselor, mușchilor și tendoanelor. Iar Townsend susține că acesta este și motivul pentru care consumă zilnic copane de pui la abur.

El comandă online cantități mari, pe care le stochează în congelator. Rețeta? „Le pun la aburi timp de 20 de minute și sunt minunate. Au gust de aripioare de pui, dar de fapt sunt copane. Desigur că nu mănânci osul, dar trebuie să mănânci cât mai mult din cartilaj și cât mai aproape de os”, a povestit jucătorul englez la podcastul amintit.

Andros Townsend a suferit o ruptură de ligamente încrucișate în 2022

Nu e de mirare că Townsend are mare grijă de corpul lui. În 2022 a suferit o ruptură de ligamente încrucișate care l-a ținut pe tușă nu mai puțin de 413 zile. Fostul său club, Everton, nu i-a mai prelungit contractul, în vară, iar până l-a contactat Luton Town, în octombrie, a fost șomer.

Aflată pe locul 18, retrogradabil, promovata i-a oferit un acord până la finele anului și până acum a bifat 4 apariții, dintre care două în primul unsprezece. 

Mai puteți citi:

Haos la Sofia, în timpul meciului Bulgaria - Ungaria » Ultrașii din toată țara s-au unit: bătaie cu jandarmii, mașini incendiate și străzi pline de sânge

Andrei Rațiu l-a anihilat pe Vinicius și acum i-a făcut o descriere: „Două lucruri m-au impresionat la el”

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează