INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  AC MILAN

Mercato de nota 10! Un atacant de la Real Madrid, vânat de AC Milan pentru 90 de milioane de euro! + planuri mari pentru școlile din China

Alvaro Morata, foto: Guliver/gettyimages +1   FOTO
Alvaro Morata, foto: Guliver/gettyimages

Articol de - Publicat luni, 17 iulie 2017 10:25

Atacantul spaniol Alvaro Morata insistă să plece de la Real și destinul său ar putea fi Milan. Potrivit Marca, Alvaro ar primi cel puțin 10 milioane E salariu net, dar madrilenii cer 90 de milioane pentru a-i da drumul!

Aubameyang, Belotti ori Morata? Cele mai mari șanse să devină cea de-a zecea achiziție a Milanului într-un mercato fabulos le are atacantul spaniol. Marca susține că "Alvaro insistă să se despartă de Real și destinul său ar putea fi echipa rossonera", cu care flirtează de o lună. Asta după ce tratativele cu Manchester United s-au împotmolit definitiv, din cauza ofertei inferioare față de cele 90 de milioane de euro solicitate de Madrid.

Convins de Bonucci

Gazzetta dello Sport a aflat că, pentru a-l convinge să privească Liga un an la televizor, rossonerii îl atrag cu un salariu stagional de 10 milioane E (Chelsea îi promisese 9 milioane), sumă care poate ajunge chiar la 12 milioane. Noul patron chinez ar fi dispus să plătească pentru transfer doar 70 de milioane. Numai că, având nevoie de bani să-l cumpere pe Mbappé, campioana Europei și-ar putea micșora pretențiile pentru Morata. Care a fost influențat decisiv în alegerea Milanului de telefonul lui Bonucci, fostul său coleg de la Juventus.

Joacă mâine cu Dortmund

După ce s-a antrenat pe ploaie la Guangzhou, trupa lui Montella va debuta la International Champions Cup 2017. Primul adversar din turneul asiatic va fi Dortmundul lui Aubameyang, amical programat mâine, de la 14:20 (în direct, Digi 1), pentru ca rossonerii să o înfrunte apoi, sâmbătă, și pe Bayern, dar la Shenzen.

Pătrunde în școlile din China

Milan va încheia un parteneriat cu statul chinez, urmând să intre în 100 de școli, în cadrul unui proiect amplu prin care vor fi pregătiți instructori. Miza e pe termen mediu și lung: să câștige tot mai mulți fani ca potențiale noi surse de venituri comerciale pentru club și să-i învețe fotbal pe cei care nu dispun de baza necesară.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
magic4ever
magic4ever  •  17 Iulie 2017, 11:55

Ce revolutie face AC MIlan pe piata transferurilor...chinezii de la Inter dorm in ghete...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează