INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Planurile de „mercato” la Real Madrid » Cine sunt jucătorii netransferabili, cine va pleca și care sunt țintele „blanco”

Real Madrid // foto: Guliver/gettyimages
Real Madrid // foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat vineri, 16 aprilie 2021 09:30 / Actualizat vineri, 16 aprilie 2021 10:35

Real Madrid și-a întocmit planurile pentru următoarea perioadă de transferuri. Patru tineri fotbaliști sunt netransferabili, în viziunea conducerii „blanco”.

Real Madrid se află în cursa pentru două trofee în acest final de sezon, dar conducerea clubului, unde președintele Florentino Perez a fost reconfirmat în funcție până în 2025, plănuiește deja pentru viitor. În birourile clubului din capitală se lucrează atât la capitolul sosiri, cât și la cel al plecărilor, scrie Marca. 

„Los Blancos” sunt dispuși să renunțe la fotbaliștii mai vechi din lot care ale căror performanțe sunt sub așteptări, precum Bale, Marcelo și Isco, precum și la jucătorii mai tineri, care nu au reușit să se impună - astfel de exemple sunt Odriozola, Mariano și Jovic. Iar madrilenii vor asculta oferte și pentru Borja Mayoral, Jesus Vallejo și Diego Altube.

„Netransferabilii” de la Real Madrid

Pe de altă parte, Real Madrid a identificat 4 jucători tineri drept netransferabili. Este vorba despre Vinicius, Valverde, Rodrygo și Odegaard, ultimul fiind în prezent la Arsenal, sub formă de împrumut. La fel, Madridul nu va renunța nici la Courtois, Casemiro, Kroos și Benzema, indiferent de ofertele care ar veni pe numele lor.

O situație specială este cea a lui Raphael Varane. Real Madrid ar vrea prelungirea contractului cu stoperul francez, căruia îi expiră înțelegerea în 2022, dar Varane tergiversează decizia. Dacă va decide să plece, Real Madrid speră să obțină în jur de 70 de milioane de euro în schimbul campionului mondial.

Lui Sergio Ramos și Lucas Vazquez, fotbaliști cărora le expiră contractul la finele acestui sezon, Real Madrid le-a oferit deja prelungirea contractelor, dar cei doi au refuzat propunerile din partea conducerii și ar putea pleca gratis la final. 

Țintele lui Real Madrid

La capitolul sosiri, Real Madrid are deja un acord cu David Alaba, fundașul lui Bayern Munchen, care a decis să nu își prelungească contractul cu bavarezii. De asemenea, Florentino Perez va încerca să dea două lovituri de proporții majore, anume aducerea lui Kylian Mbappe și Erling Haaland.

În ceea ce-l privește pe Mbappe, Real Madrid nu este dispusă să îl introducă pe Vinicius într-un eventual schimb, potrivit sursei citate.

VIDEO. Kylian Mbappe, peste 100 de goluri în Ligue 1

Mai multe știri despre Real Madrid:

Liverpool – Real Madrid » Echipa lui Zidane a fost de netrecut pe Anfield și o va înfrunta pe Chelsea în semifinale

Teritoriu blanco » Real Madrid joacă a 14-a semifinală de Ligă și a noua în ultimii 11 ani!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
undergrant
undergrant  •  16 Aprilie 2021, 16:20
Postat de mandelu pe 16 Aprilie 2021, 11:01

Pai daca ramane Vinicius si il aduce si pe Mbappe ,sa-l ia si pe Coman ca sa nu faca discordanta...la viteza ma refer.

Daca-l iau pe Coman trebuie sa renunte la Haaland... :-)

mandelu
mandelu  •  16 Aprilie 2021, 11:01

Pai daca ramane Vinicius si il aduce si pe Mbappe ,sa-l ia si pe Coman ca sa nu faca discordanta...la viteza ma refer.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează