INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  NAPOLI

Dries Mertens vrea să plece de la Napoli! Soția belgianului l-a dat de gol: „Nouă ne place viața socială, iubim soarele, dar...”

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat vineri, 14 iunie 2019 16:20

Dries Mertens (32 de ani, atacant) ia în calcul un transfer în China, anunță soția sa, Katrin Kerkhofs (30 de ani). Aceasta a spus că vârful lui Napoli este atras de detaliile financiare pe care o mutare în Asia le-ar presupune.

„Dries mi-a spus că ar putea să joace unul sau doi ani în China, făcând sacrificii pentru ca nepoții noștri să aibă viitorul asigurat. Dar noi nu am fi fericiți. Nouă ne place viața socială, iubim soarele și peisajele.

Un an este o perioadă destul de lungă. Nu am nimic cu cei care acceptă asemenea oferte. Niciodată să nu spui niciodată”, a spus Katrin Kerkhofs într-un interviu.

Ulterior, soția belgianului a răspuns cu o glumă întrebării reporterului cu privire la un eventual transfer în zona arabă: „Nu, nu aș putea să trăiesc acolo, dar evident că asta nu este o invitație către cluburile care-l doresc pe Dries să-i ofere salarii foarte mari”, a conchis Katrin.

25.000.000 €este cota lui Dries Mertens de pe transfermarkt.de

30.06.2020 este ultima zi de contract a belgianului cu Napoli

Citește și:

Ciprian Tătărușanu poate fi titular la Olympique Lyon! Românul a depășit milionul la salariu

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
mateiserban
mateiserban  •  15 Iunie 2019, 12:00

Ea nu ar putea sa traiasca acolo? Ce bine o fi cand ai de ales.....El face sacrificii ca sa aiba nepotii, cum zice chiar ea, dar ea....ce sacrificii face? E casnica? Gateste? Tine casa curata? Spala copii? Nu zic sa se duca la servixi, sa fie mare corporatista in epoca moderna. As aprecia-o daca ar face lucrurile de mai sus, cu copiii si casa. Dar mi-e greu sa cred.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează