INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CUPA CONFEDERAȚIILOR/ GERMANIA - CHILE 1-0

Mesaj emoționant după "gafa carierei": "M-am simțit oribil, am plâns și va fi o pedeapsă pentru toată viața"

Marcelo Diaz, în stânga // FOTO: Reuters
Marcelo Diaz, în stânga // FOTO: Reuters

Articol de - Publicat luni, 03 iulie 2017 10:18

Mijlocașul chilian Marcelo Díaz, cel care le-a dăruit nemților golul victoriei în finala Cupei Confederațiilor, 1-0, spune: "Mereu am crezut că fotbalul nu mă va face să sufăr. M-am înșelat".

În minutul 20 al finalei de la Sankt Petersburg, după un start dominat copios de chilieni, care asaltau careul lui Ter Stegen, Marcelo Diaz a făcut gafa carierei. A vrut să dribleze ca ultim apărător, deși avea doi adversari în presing, a fost deposedat de Werner, iar Stindl a înscris cu poarta goală.

"Cel mai dureros moment al vieții"

La sfârșit, închizătorul La Roja și al Celtei Vigo a postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare.

"În urmă cu 14 ani, am trăit cel mai dureros moment al vieții, când mi-a murit fratele. Azi, trăiesc cele mai dureroase clipe din fotbal, după incredibila mea eroare care ne-a făcut să pierdem Cupa Confederațiilor".

Díaz, 30 de ani, schimbat duminică în minutul 53, a adăugat: "Mereu am spus că fotbalul nu mă va face să sufăr, dar m-am înșelat. M-am simțit oribil, am plâns și va fi o pedeapsă pentru toată viața. Cea mai mare greșeală a carierei mele".

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
ray51
ray51  •  03 Iulie 2017, 13:24

Vezi-ti de treaba, hombre! Cunosc niste personaje (fotbalisti romani) care au ratat sansa vietii lor, fie prin gafe impardonabile, fie prin penaltiuri ratate. N-a mai plans nimeni, ba mai mult, anumiti oameni din presa vremii ne-au inchis si 'gura'... Vezi-ti de treaba, hombre!

adicn
adicn  •  03 Iulie 2017, 10:57

Păcat, așa de bine începuseră meciul...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează