INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Mesajul lui Mourinho pentru Jose jr: "Îţi mulţumesc pentru că eşti fiul meu"

Articol de - Publicat marti, 06 mai 2014 00:00 / Actualizat luni, 05 mai 2014 23:03

În loc să scrie despre eliminarea din Ligă, în faţa lui Atletico, Mourinho i-a dedicat spaţiul rezervat în programul meciului cu Norwich fiului său, Jose jr."Ştiu că acest spaţiu este dedicat comunicării cu voi, fanii. Dar unul dintre voi e fiul meu. Vreau să-i mulţumesc fiindcă e alături de mine în fiecare secundă a fiecărui meci, cîţiva metri în spatele meu, exultînd la fiecare gol, suferind în fiecare moment dificil. Îţi mulţumesc, puştiule, că eşti copilul meu. De fiecare dată cînd te privesc, te văd pe tine, dar şi pe sora şi pe mama ta. Amîndouă aşteptîndu-ne să mergem acasă şi să fim ceea ce sîntem - o familie nemaipomenită, ca familia albastră, sprijinindu-ne unul pe altul.", a scris antrenorul de la Chelsea.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
injunghiatu
injunghiatu  •  06 Mai 2014, 23:35

Prin aceste declaratii imi aminteste de emisiunea "De 3 ori femeie!" Un meschin, perfid, prefacut! Dupa familie ar trebui sa te gandesti la fotbal boule! Si cum sa faci sa joace si echipele unde antrenezi asa ceva!

maistor_kokir
maistor_kokir  •  06 Mai 2014, 14:28

cand pierzi pe linie, cand devi loser,esti ca un bolnav cazut la pat, devi sensibil, lacrimogen, uiti de rautate, de ura, asta e fiinta umana ... mourinho imi lasa impresia ca nu prea va mai castiga nimic in restul carierei ... sa speram ca nu va fi asa,eu insumi fiind un fan al lui Mou ...

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  06 Mai 2014, 12:21

Blestemele pamantului asupra ta si a familiei tale ...sa mori impuscat ...decuadi ...

Vezi toate comentariile (5)
Comentează