INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

Messi a decis să renunțe la omul care i-a influențat cariera + apariție surprinzătoare la antrenament

La antrenamentul de azi, Leo Messi și-a arătat noul look. Atacantul a renunțat la barba din ultima perioadă // FOTO: Instagram
La antrenamentul de azi, Leo Messi și-a arătat noul look. Atacantul a renunțat la barba din ultima perioadă // FOTO: Instagram

Articol de GSP - Publicat vineri, 21 septembrie 2018 15:20

După un început fulminant de sezon, cu 7 goluri și 3 asisst-uri în 6 meciuri, Lionel Messi a luat o decizie importantă.

Spaniolii de la As scriu că starul argentinianul a renunțat la colaborarea pe care o avea cu medicul nutriționist Giuliano Poser. Atacantul catalanilor a început să-l viziteze în Italia pe medic în 2014, iar ultima vizită a avut loc înainte de Mondialul din Rusia.

Spaniolii scriu că Messi vrea să își asume tot mai mult rolul de căpitan al Barcelonei și va lucra doar cu nutriționiștii formației catalane, pentru a arăta că are încredere deplină în aceștia.

În 2015, Giuliano Posner povestea ce schimbări a făcut în alimentația lui Messi: "Leo a eliminat mâncarea procesată și a înlocuit-o cu alimente bogate în vitamine, precum cerealele, verdețurile, peștele și uleiul de măsline. Schimbările pe care le-am făcut l-au ajutat să se antreneze mai intens".

"Jucătorii merg la Veneția pentru a-l vizita pe nutriționistul lui Messi. Acest tip îți scoate din meniu multe feluri de mâncare. În cazul meu, mi-a interzis să mănânc brânză, carne și ouă. Te omoară!" Lautaro Acosta, mijlocaș argentininan, în noiembrie 2017

La antrenamentul de azi la Barcelonei, Leo Messi a surprins pe toată lumea și a afișat un nou look, renunțând la barba pe care a avut-o în ultima perioadă.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
gerula.xi
gerula.xi  •  21 Septembrie 2018, 17:58

Adică Messi va mânca Lay's și va bea Pepsi de acum înainte, la fel ca în reclame??

Vezi toate comentariile (1)
Comentează