INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Messi a rupt tăcerea! Ce spune despre plecarea de la Barcelona: "Gata cu speculațiile"

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 18 ianuarie 2017 11:17

Lionel Messi, starul Barcelonei, a pus capăt speculațiilor care îî dădeau transferat la PSG sau Manchester United.

Într-un interviu acordat revistei engleze "Coach", Messi a declarat că nu vrea să plece de la Barcelona și va sta la formația catalană atât timp cât va fi dorit de șefi.

"Barcelona mi-a dat totul. Voi sta aici atât timp cât mă doresc șefii echipei. Ceea mă motivează este dorința de a câștiga trofee cu clubul și țara mea. Niciodată nu mă uit în urmă, la succesele pe care le-am avut. Voi face asta după ce mă retrag.

Urăsc să pierd. Nu mă afectează doar după meci, ci și câteva zile. Nu suport această senzație", a spus Messi, citat de Mundo Deportivo.

"Pe Ronaldo îl văd ca pe un mare jucător, care face lucruri mărețe" Leo Messi

Messi, 29 de ani, a venit la Barcelona în 2000, când avea 13 și este cel mai important produs al Academiei La Masia. Argentinianul a cucerit 31 de trofee cu formația blau-grana. Acesta mai are contract până în 2018, iar în curând va începe negocierile pentru prelungire.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
390077344664526
Daniela Crudu  •  18 Ianuarie 2017, 17:46

Adi Popa de la steaua e cel mai bun atlet al tuturor timpurilor :)))

vyyllyy
vyyllyy  •  18 Ianuarie 2017, 16:16
Postat de Mezdrea Ionel pe 18 Ianuarie 2017, 13:22

Scuze , mesajul era pentru Emilian Albu

Nu mai vorbi de fotball si balonu' de aur ca esti zero barat , *** trebuia sa aibe doar 3 si nici alea meritate , un era a lu' Iniesta si celalart a lu' Xavi dar le-a castigat ***' si milogul de *** ,. daca nu intelegi de fotball nu mai comenta aiurea .

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1686525761599040
Mario Durm  •  18 Ianuarie 2017, 16:16
Postat de Mezdrea Ionel pe 18 Ianuarie 2017, 13:20

Viata ta trebuie sa fie la fel de plictisitoare precum jocul devensiv a lui CR7 , am citit comentariul tau si spui numai lucruri fara inteles nu l-am vazut jucand pe Maradona decat pe Youtube dar pot sa-ti zic ca l-am vazut de cateva ori pe Messi si pot zice ca pentru mine e cel mai bun . Daca balonul de aur de la Mondial a fost penibil atunci ce sa mai zicem de ultimile 3 ale lui Ronaldo (produs al Marketingului) daca Ronaldo nu era la Madrid nu avea mai mult de 1 Balon (parerea mea) Salutari

Prietene, nu uita ca Ronaldo a confirmat si in Premier League, obtinand un Balon de Aur din postura de jucator al lui Manchester... asa ca argumentul tau cum ca ar fi obtinut Baloane de Aur doar pentru ca joaca la Real e penibil. VA C3RTATI CA IDI0TII CARE DINTRE CEI DOI JUCATORI E MAI BUN, IN CONDITIILE IN CARE SUNT DOI JUCATORI TOTAL DIFERITI! TOTAL! Nu sunteti altceva decat niste hateri, indiferent ca il urati pe Ronaldo sau pe Messi!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează