INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FC BARCELONA

Messi are nevoie de ascensor pentru a-şi vedea trofeele

Messi și vitrina cu trofeele sale
Messi și vitrina cu trofeele sale

Articol de GSP - Publicat sambata, 14 ianuarie 2012 00:00 / Actualizat sambata, 14 ianuarie 2012 16:24

101 premii a adunat Lionel Messi ca fotbalist, individual şi de echipă. Cîştigate ca junior ori la seniori, cu puştii Argentinei ori la FC Barcelona. Ca să le poată ţine pe toate la un loc, cel mai bun fotbalist din lume în ultimii 3 ani şi-a amenajat în propria locuinţă din capitala Catalunyei o cameră destinată găzduirii trofeelor, aranjate într-o mare vitrină.

Probabil şi pentru a fi protejat mai bine, ”muzeul” este plasat tocmai la etajul 3 al casei. În mod normal, Leo n-ar ajunge decît rar la acel nivel, dar mereu cînd e vizitat de cineva este  solicitat să arate camera trofeelor. Cum acest lucru se întîmplă destul de des şi nu vrea să-şi chinuiască oaspeţii urcînd scările, situaţia l-a obligat să angajeze o firmă care i-a montat un ascensor special ca să ajungă la ”comoară”. 

În curînd, va trebui altă schimbare. Vitrina este ticsită şi cu greu în ea mai pot intra trofee. Tocmai de aceea,  Messi (24 de ani) i-a cerut recent tatălui său, Jorge, să se gîndească la o soluţie pentru a avea unde să-şi pună viitoarele premii lîngă cele deja cîştigate.

 

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (4)
liviu2408
liviu2408  •  14 Ianuarie 2012, 16:12

Valoarea este respectata.

lentyu
lentyu  •  14 Ianuarie 2012, 14:27

Arogantul de ronaldo cate are? :)) cred ca si el se uita cu invidie la aceasta vitrina...

pancone_1923
pancone_1923  •  14 Ianuarie 2012, 14:01

NO COMMENT !!!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează