INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Se confirmă accidentarea! Messi a ajuns la Madrid pentru a se trata la genunchi

Foto: Getty Images
Foto: Getty Images

Articol de - Publicat joi, 04 noiembrie 2021 18:51 / Actualizat joi, 04 noiembrie 2021 19:07

Postul de televiziune argentinian TyC Sports a dezvăluit că Lionel Messi, 34 de ani, starul lui PSG este deja în capitala Spaniei. Are dureri la genunchiul stâng.

Oficial, așa cum a anunțat PSG, Leo Messi a lipsit la meciul de miercuri, 2-2 cu Leipzig în Champions League, din cauza unei ușoare leziuni la mușchii ischiotibiali.

Leo Messi s-a plâns de dureri la genunchiul stâng

În Argentina s-a speculat însă că starul în vârstă de 34 de ani are și o altă problemă, care îl afectează mai mult. Messi s-ar fi plâns de dureri la genunchiul stâng. Iar acum, postul de televiziune TyC Sports confirmă că atacantul a ajuns deja la Madrid pentru tratament. Dacă e nevoie, și pentru o mică intervenție chirurgicală.

Se confirmă accidentarea! Messi a ajuns la Madrid pentru a se trata la genunchi

Leo Messi s-a operat în 2015. În septembrie, altă lovitură!

Este același genunchi la care a fost operat în 2015 (a suferit o ruptură a ligamentului colateral). Și tot acolo a primit o lovitură puternică la începutul acestei toamne (septembrie), când venezueleanul Adrian Martinez l-a atacat brutal, cu gheata direct pe genunchi. Messi ar putea pierde o lună din cauza acestei accidentări.

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Messi a scos la vânzare unul dintre apartamentele de lux din Miami » Ce profit vrea să facă starul lui PSG

Negocierile se apropie de sfârșit la Barcelona » Ce antrenor va fi anunțat oficial

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează