INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANȚA

„Bomba” PSG! Vestiar divizat, petreceri, staruri care refuză să se antreneze, jucători certați!

PSG// FOTO: IMAGO / Shutterstock
PSG// FOTO: IMAGO / Shutterstock

Articol de - Publicat marti, 21 decembrie 2021 14:51 / Actualizat marti, 21 decembrie 2021 15:56

Atmosfera e încinsă la PSG, și mai sumbră după transferul lui Messi (34 de ani). El, Neymar (29 de ani) și sud-americanii sunt protejați și când greșesc.

Parisul are o mulțime de vedete, transferuri sonore, salarii până la cer, dar în spatele acestei imagini strălucitoare se ascund o mulțime de probleme. Pe care L'Equipe le-a scos la lumină.

Romelu Lukaku sare în apărarea lui Kompany, după atacurile rasiste: „Nu-mi pasă de hashtag-urile voastre de rahat. Luați măsuri!”
BELGIA
Romelu Lukaku sare în apărarea lui Kompany, după atacurile rasiste: „Nu-mi pasă de hashtag-urile voastre de rahat. Luați măsuri!”

Vestiarul e rupt în două: francofoni vs sud-americani

Ligue 1 nu e o grijă pentru PSG. La jumătatea campionatului, are 13 puncte avans față de Marseille, locul 2. În Champions se văd însă fisurile din echipă. Nouă puncte pierdute, după un eșec și două egaluri (1-2 cu City, 2-2 cu Leipzig, 1-1 cu Bruges), nicio victorie în deplasare în trei meciuri de Ligă. Poziția secundă în grupa CL, confruntarea cu Real Madrid i-ar putea opri în „optimi” pe roș-albaștri încă o dată în drumul spre trofeul visat.

Vestiarul e rupt în două. De o parte, francezii și cei care vorbesc franceză, de cealaltă, sud-americanii și cei apropiați lor, Verratti, Draxler, Herrera și Wijnaldum. Mbappé, cândva foarte apropiat de Neymar, a trecut în cealaltă tabără. 

Motivul: de când a venit Messi, brazilianul stă numai cu Leo. Și Kylian are un nou prieten în lot, marocanul Hakimi. Și pe teren, la antrenament, KM7 s-a mutat în careul de 5 contra 2 francofon.

Au vrut să-l amendeze pe Neymar. Messi, „gastroenterită”

Altă nemulțumire apărută în lot. Neymar întârzie constant sau sare peste ședințele de pregătire, ultima oară după o filmare publicitară. Directorii clubului au vrut să-l pedepsească, plănuind o amendă pe care să n-o uite. În cele din urmă, au renunțat de teama unei revolte.

Nu e unicul sud-american care încalcă regulile. În toamnă, alți doi sud-americani, nu de aceeași naționalitate, au venit extenuați la antrenament după o noapte agitată și nici nu s-au mai pregătit. La fel, după petrecerea pentru Balonul de Aur, Messi și Paredes n-au mai apărut a doua zi dimineață la centrul Camp des Loges. Oficial, cei doi aveau „gastroenterită”.

Criză profundă la Galatasaray! Turcii s-au revoltat în vestiar! » Cicâldău și Moruțan, în centrul protestului
TURCIA
Criză profundă la Galatasaray! Turcii s-au revoltat în vestiar! » Cicâldău și Moruțan, în centrul protestului

Keylor Navas: „Numai marii portari au asemenea mănuși”

Și dacă nu erau suficiente conflicte interne, iată încă unul. Între portari. Satisfăcut de Navas, Mauricio Pochettino nu l-a vrut pe Donnarumma (nici pe Messi nu îl voia), dar n-a fost ascultat. Antrenorul încearcă să-i mulțumească pe amândoi, oferindu-le șanse egale. Tot nu se înțeleg.

După un meci, polonezul Bulka (împrumutat de PSG la Nice) a vrut să-și felicite foștii coechipieri și a observat că el și Navas au aceeași marcă de mănuși, Sells. Un alt jucător a povestit în L'Equipe cum a reacționat Navas. „L-a privit pe Donnarumma și i-a zis lui Bulka: «Numai marii portari au asemenea mănuși»”. Italianul având Adidas.

„Mbappe 2050”

Altă petrecere la Paris. Deși mâine PSG are meci, în deplasare, cu Lorient, Kylian a dat petrecere luni seară de ziua lui. Atacantul care a împlinit 23 de ani a primit de la colegi un tricou roș-albastru pe care scria Mbappe 2050. 

Voiau să-l convingă să semneze un nou contract și să nu plece la Real Madrid. Messi și Neymar n-au venit la sărbătoarea lui Kylian Mbappe.

Citește și:

Criză profundă la Galatasaray! Turcii s-au revoltat în vestiar! » Cicâldău și Moruțan, în centrul protestului

Titluri, dar fără Halep! Jucătoarele române apar pe lista învingătoarelor pentru al 10-lea an la rând

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
michael
michael  •  21 Decembrie 2021, 18:07

Lasă că din ianuarie, sau cel târziu în vară, o să plece cei 4-5 care sunt acum ”problema” la PSG!! Cu ei sau fără ei, echipa joacă același fotbal, exact cât este necesar pentru nivelul Lugue 1. În februarie vă ”rezolvă” Real, și ați terminat-o și cu UCL, nu că ați fi avut voi mari șanse la câștigarea acestui trofeu, dar nu veți ajunge nini măcar în sferturi.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează