INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

Chiar îl vor pe Messi! Anunțul care îi dă fiori Barcelonei » Contractul e GATA!

Lionel Messi ar putea pleca de la Barcelona Foto: Imago
Lionel Messi ar putea pleca de la Barcelona Foto: Imago

Articol de - Publicat marti, 27 aprilie 2021 23:09 / Actualizat marti, 27 aprilie 2021 23:51

PSG i-a pregătit un contract pe 3 sezoane lui Lionel Messi pentru a forma tripleta magică MNM pe ”Parc des Princes”.

Pe 10 martie, la Paris, spre sfârșitul meciului, când PSG - Barcelona era terminat, la 1-1, după 4-1 în tur pentru francezi, un moment a atras atenția. Leo Messi și Kylian Mbappé discutau. Mai mult argentinianul îi spunea ceva, iar KM7 asculta și zâmbea.

Mai târziu, în noapte, campionul mondial a postat pe InstaStory acea imagine. Și a comentat: „Îi mulțumesc fotbalului că mi-a oferit șansa de a trăi acest vis în fiecare zi". E posibil ca Mbappé să își împlinească altă dorință, de a juca și alături de Messi, nu doar de Neymar. Chiar în fiecare zi.

Chiar îl vor pe Messi! Anunțul care îi dă fiori Barcelonei » Contractul e GATA!
Messi discută cu Mbappé. Vor fi colegi la Paris? // Foto: Guliver/GettyImages

PSG, contract pentru Messi

Jurnalistul brazilian Marcelo Bechler, de la TNT Sports Brasil, primul care anunța transferul lui Neymar la PSG, de 222 de milioane, în 2017, dezvăluie acum că PSG i-a pregătit un contract lui Messi. Pe trei sezoane, două fixe plus unul suplimentar. 

Parizienii vor neapărat să-l convingă pe Leo să părăsească Barcelona în această vară, la final de angajament, după 17 ani pe "Camp Nou". Și să formeze în "Parc des Princes" altă tripletă magică. MNM! Messi-Neymar-Mbappé!

Citește și alte știri despre PSG:

Campionii cu putere de stat » Manchester City, sumă astronomică investită în transferuri, în ultimii 10 ani! Comparație cu PSG

Neymar, cifre fantastice pentru PSG » Decizie de proporții după revanșa cu Bayern: „Da, confirm”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
leu.mr
leu.mr  •  28 Aprilie 2021, 19:39

Din ciclul "Povesti Nemuritoare"

enigmaticul
enigmaticul  •  28 Aprilie 2021, 14:55

Iar îl transferați pe ăsta? Aveți un an de zile de când spuneți că pleacă, ba la M City, ba la PSG, ba în MLS! Numai aberații! Piticul nu va pleca nicăieri, el doar așteaptă întăriri la club, să poată câștiga ceva sezonul viitor. Cu puțin noroc, sezonul ăsta poate lua și La liga(dacă va câștiga toate meciurile rămase). Nu cred că va pleca de la Barca.

melcul_furios
melcul_furios  •  28 Aprilie 2021, 14:30

Depinde, daca ii bate City nu mai vrea nimic PSg.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează
Close