INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ARGENTINA

VIDEO Lionel Messi, pălmuit de un coleg în timpul antrenamentului Argentinei!

Lionel Messi Foto:Imago
Lionel Messi Foto:Imago

Articol de GSP - Publicat vineri, 23 septembrie 2022 15:24 / Actualizat vineri, 23 septembrie 2022 17:26

Naționala Argentinei se află la Miami unde se pregătește pentru amicalele Honduras, Jamaica și Emiratele Arabe Unite. Un videoclip din timpul unui antrenament îl prezintă pe Lionel Messi (35 de ani), pălmuit de Rodrigo de Paul.

Într-un videoclip prezentat de  El Mundo Deportivo, Rodrigo de Paul îl împinge și îi dă o palmă lui Messi în timpul antrenamentului. Ulterior, Rodrigo de Paul îi spune: „Ești prost, Leo?”. În cadrul conflictului a intervenit și Leandro Paredes, care i-a despărțit pe cei doi și au început cu toții să râdă.

Prețul stadionului din Sibiu a crescut cu 4,5 milioane de euro + Când ar urma să fie inaugurat
HERMANNSTADT
Prețul stadionului din Sibiu a crescut cu 4,5 milioane de euro + Când ar urma să fie inaugurat

Internauții au presupus că Lionel Messi a făcut o glumă nepotrivită despre partenera lui Rodrigo de Paul, Tini Stoessel.

Messi a stabilit un nou record, depășindu-l chiar pe Cristiano Ronaldo

Lionel Messi a înscris duminică, 18 septembrie, în derby-ul Lyon - PSG (0-1) și a consolidat primul loc în Ligue 1 pentru gruparea lui Galtier. Prin acest gol, starul argentinian l-a depășit marele rival, Cristiano Ronaldo, la numărul de goluri marcate din acțiune.

După golul marcat împotriva celor de la Olympique Lyon, Lionel Messi a devenit fotbalistul care a marcat cele mai multe goluri din acțiune în cariera sa. Messi a ajuns la golul 672 din acțiune și l-a devansat pe Cristiano Ronaldo care are doar 671, potrivit Sports Brief.

Citește și alte articole:

Val de retrageri de la Dinamo » Alt fotbalist agață ghetele în cui, deși are doar 18 ani + Avea un salariu infim

Pe cine a lăsat Edi Iordănescu în afara lotului pentru meciul cu Finlanda

Playtech: ȘOC! Cine este femeia care a stat în dreapta lui Klaus Iohannis la parada de 1 decembrie. Ce s-a întâmplat cu Carmen Iohannis


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează