INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MERCATO

Borussia Dortmund, revoltată de transferul lui Messi la PSG: „Nu mi-ar plăcea să îngenunchez în fiecare dimineață”

Sursă foto: Facebook PSG
Sursă foto: Facebook PSG

Articol de GSP - Publicat miercuri, 11 august 2021 11:13 / Actualizat miercuri, 11 august 2021 11:47

Hans-Joachim Watzke, directorul general al lui Borussia Dortmund, protestează împotriva modului în care PSG transferă toate vedetele fotbalului: „Nu mi-ar plăcea să îngenunchez în fiecare dimineață la ora 4 în fața emirului Qatarului”.

Dacă francezii sunt entuziasmați de venirea lui Leo Messi lângă Eiffel, cei din afara Hexagonului contestă campania de transferuri a lui PSG.

Masa salarială a lui PSG a depășit 100% din cifra de afaceri

Clubul deținut de statul Qatar prin Autoritatea sa de Investiții în Sport (QSI) i-a adus în această vară pe Hakimi (Inter, 60 de milioane), Sergio Ramos (Real), Donnarumma (Milan) și Wijnaldum (Liverpool), ultimii trei gratis, la sfârșit de angajament. Plus „noul diamant al Parisului”, Messi.

Masa salarială a roș-albaștrilor a depășit 100% din cifra de afaceri! Și președintele Nasser Al-Khelaifi speră să-l convingă și pe Kylian Mbappe să semneze un nou contract cu PSG.

Watzke: „E limpede că asistăm la o concurență neloială”

În Germania, parizienii sunt cel mai aspru criticați. Tabloidul Bild a titrat pe copertă: „Messia a aterizat”. Dar directorul general al Borussiei Dortmund protestează. „Este un fapt că PSG are alte posibilități financiare față de 85% dintre cluburile europene. E limpede că asistăm la o concurență neloială, și încă de multă vreme”, a declarat Hans-Joachim Watzke.

Acesta a încheiat sarcastic: „Nu sunt invidios. Sincer, nu mi-ar plăcea să îngenunchez în fiecare dimineață la ora 4 în fața emirului Qatarului”.

Borussia Dortmund, revoltată de transferul lui Messi la PSG: „Nu mi-ar plăcea să îngenunchez în fiecare dimineață”
Hans-Joachim Watzke

PSG ar trebui să vândă de 180 de milioane de euro! Mbappe ar fi salvarea

Potrivit presei franceze, PSG ar fi anunțat Direcția Națională pentru Controlul Gestiunii (DNCG), câinele de pază al fotbalului din Hexagon, că va echilibra balanța obținând 180 de milioane de euro din vânzarea de jucători. Până acum însă, clubul parizian s-a despărțit doar de olandezul Mitchel Bakker, cumpărat de Bayer Leverkusen cu 7 milioane de euro.

Totuși, dintr-un singur transfer, Parisul ar putea câștiga suma de care vorbea inițial. Dacă îl cedează pe Kylian Mbappe la Real Madrid. Dar, momentan, oficial, Nasser Al-Khelaifi susține că nu vrea să se despartă de explozivul atacant în vârstă de 22 de ani.

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Leo Messi, prima conferință la PSG » Urmărește AICI toate declarațiile argentinianului

Ce urmează pentru Messi la PSG: francezii mai au destul de așteptat până la debutul oficial

Șumudică, record negativ în Liga Campionilor » Antrenorul lui CFR, unic în fotbalul românesc

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (28)
1179874492029585
Robert Sztankai-Cristof  •  12 August 2021, 01:57

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

romeverest
romeverest  •  11 August 2021, 22:45

Iata cine s-a gasit sa vorbeasca !! Asta poate a uitat ca doreste vreo 175 de mil. de euro pentru Halaard ?? Pau daca nu apareau acesti seici in fotbalul care conteaza, cine s-ar incumeta sa plateasca acesta suma pentru norvegian ???

rad_de_prosti
rad_de_prosti  •  11 August 2021, 18:07

A gresit un pic dl. Watzke, e la ora 4.25, v-o spun eu, ca unde lucrez, stau langa moschee, la ora fatidica, mai ca sar din pat...

Vezi toate comentariile (28)
Comentează