INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PSG

Messi, motiv de scandal între PSG și FIFA: „Nu e logic”

Leo Messi // FOTO: Imago
Leo Messi // FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat luni, 08 noiembrie 2021 10:49 / Actualizat luni, 08 noiembrie 2021 11:51

Deși nu a mai jucat pentru PSG din 29 octombrie, din cauza problemelor medicale, Leo Messi a plecat la naționala Argentinei, spre nemulțumirea șefilor liderului din Ligue 1.

Aflată pe locul 2 în preliminariile CM 2022, Argentina va juca două partide extrem de importante, cu Uruguay (13 noiembrie) și Brazilia (17 noiembrie), iar Messi nu a vrut să le rateze.

Șefii lui PSG, supărați din cauza situației lui Leo Messi: „Nu e logic”

Astfel, starul argentinian a invocat o clauză pe care o are în contractul cu PSG, care îi permite să plece oricând la națională, fără ca PSG sa-i poată interzice asta.

Situația lui Messi, care a plecat la lot alături de Lenadro Paredes, accidentat și el, l-a nemulțumit pe Leonardo, directorul sportiv al lui PSG, care cere ca FIFA să intervină.

„Nu suntem de acord să lăsăm la națională un jucător care, din punctul nostru de vedere, nu este apt din punct de vedere fizic sau care este în proces de recuperare. Nu este logic! În astfel de situații ar trebui să existe un acord in partea FIFA”, a spus Leonardo, potrivit Le Parisien.

Leo Messi, cifre horror în Ligue 1

Messi a jucat doar 5 meciuri pentru PSG în Ligue 1 și are cifre dezastruoase: 0 goluri, 0 pase decisive!  Argentinianul este jucătorul din acest campionat care are cele mai multe șuturi - 15, între care 4 pe poartă - fără gol marcat. 

Este doar al doilea sezon pentru Messi, după 2005/06, când nu reușește un gol sau o pasă decisivă până la finalul lunii octombrie (doar în campionat).

3 goluriare Messi la PSG, toate în Liga Campionilor

Messi, îngrozit de Paris: „Infernal, insuportabil, copiii n-au mai rezistat!”

Leo Messi a dezvăluit dificultățile de acomodare prin care a trecut alături de familia lui după plecarea de la Barcelona.

„Primele zile au fost cu adevărat grele, pentru că plecarea noastră a fost rapidă și bruscă. Am petrecut o lună și jumătate la hotel. Nu le-a fost ușor copiilor, care începuseră deja școala în Spania. În plus, am locuit în centru, iar în Paris, traficul este infernal, insuportabil! Ne trebuia o oră să ajungem la școală și o oră să ajung la antrenament.  Copiii au ajuns să nu mai suporte hotelul. A fost greu. În același timp, am încercat să profităm la maximum de oraș”, a declarat Messi, conform L'Équipe.

Copiii au ajuns să nu mai suporte hotelul. A fost greu. În același timp, am încercat să profităm la maximum de oraș”, a declarat Messi, conform L'Équipe.

Messi a fost cazat până la jumătatea lunii septembrie într-un hotel de cinci stele în Paris. Superstarul argentinian a închiriat apoi o vilă într-o zonă mai liniștită a capitalei Franței.

VIDEO Messi și Neymar, spectacol la antrenamentele lui PSG

Citește și: 

Neymar, golurile 400 și 401 din carieră + dedicație pentru prietena dispărută: „Voi fi fanul tău etern, regină a suferinței”

Ziua și demiterea în Premier League! Încă un antrenor a fost dat afară

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
sorinache
sorinache  •  08 Noiembrie 2021, 14:13

Zero goluri și zero pase decisive. Nimeni nu e ca el anul ăsta. Merită Balonul de aur.

michael
michael  •  08 Noiembrie 2021, 12:59

Mda......Cică ”„Nu suntem de acord să lăsăm la națională un jucător care, din punctul nostru de vedere, nu este apt din punct de vedere fizic sau care este în proces de recuperare” zice Leonardo, dar de clauza din contract ce zice d-le Leonardo?? Ce nu pricepi, el nu poate juca la voi, dar poate la națională, inima lui bate pentru țară, nu pentru PSG, celor de la PSG le ia doar banii(că are balta pește). Oricum, anul viitor nu-l mai văd la PSG, așa că..................

demolarii
demolarii  •  08 Noiembrie 2021, 12:19

Cine a semnat contractul pentru Psg? Fifa? Nu cred... sper că la fifa nu sunt capabili ca și cei de la LPF și FRF.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează