INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PSG

GALERIE FOTO Messi, ca un rege la Paris! Cum arată castelul de 50 de milioane de euro în care a stat și președintele Charles de Gaulle

Articol de GSP - Publicat sambata, 18 septembrie 2021 12:22 / Actualizat sambata, 18 septembrie 2021 13:00

Messi (34 de ani) a fost cazat până în prezent într-un hotel de cinci stele alături de familie, de la venirea în august de la Barcelona. Vedeta lui PSG este în căutarea unei case și s-ar putea muta într-un castel la Paris, cotat la aproape 50 de milioane de euro.

Soția lui Messi, Antonela Roccuzzo (33 de ani), a avut misiunea să găsească o casă unde familia să locuiască. Erau mai multe criterii de bifat pentru ca familia să fie de acord să se mute. 

Proprietatea trebuia să aibă o piscină interioară, o sală de sport, mai multe camere pentru copii, o parcare protejată, un home cinema privat, aer condiționat și o grădină. Și iată că s-a ivit o oportunitate. 

Gestul extraordinar făcut de Thomas Tuchel pentru menajera sa » A plătit operația fiului acesteia. Și nu s-a oprit aici
CHELSEA
Gestul extraordinar făcut de Thomas Tuchel pentru menajera sa » A plătit operația fiului acesteia. Și nu s-a oprit aici

Proprietarul a mărit prețul casei când a aflat că Messi e cel interesat

Antonella a crezut că a găsit un loc care să se potrivească nevoilor sale, o casă în Neuilly-sur-Seine, la periferia Parisului, dar proprietarul ar fi mărit prețul cerut lunar cu 8.500 de lire sterline când a aflat că Messi este cel interesat.

Acest lucru a pus capăt interesului familiei, Antonella reorientându-se către un castel evaluat la 41 de milioane de lire, conform publicației The Sun.

Leo Messi și familia sa vor locui într-un castel de lux la Paris

Condițiile noii case în care vor locui Messi și familia sunt asemănătoare cu cele din Barcelona. Va avea în plus și un mic teren de fotbal.

+7 FOTO

Proprietatea gigantică de 2000 de metri pătrați, construită în 1899, are 30 de camere și beneficiază de o mulțime de facilități.

Castelul are o piscină interioară de lux, home cinema și o sală de gimnastică, Messi va avea acces la propriul teren de squash.

Messi și soția lui, deciși să se mute în castelul în care a stat și președintele

Potrivit sursei citate, Antonella ar fi vizitat deja proprietatea, dar o va analiza din nou împreună cu Messi înainte de a lua o decizie finală. Argentinianul ar putea fi convins de faptul locația se află la doar 15 minute de terenul de antrenament al lui PSG.

FOTO: Telenoche
+34 FOTO

Inclusiv fostul președinte francez Charles De Gaulle a fost cazat în acest castel pentru trei zile în 1940 în timpul celui de-al doilea război mondial. 

Citește și alte știri despre Messi:

Ce a sesizat Ilie Dumitrescu, aseară, în jocul lui Messi + nota primită în L'Equipe după debutul pentru PSG în Ligă

Messi sau Cristiano Ronaldo? Un matematician de la Oxford a creat algoritmul care stabilește cine este cel mai mare fotbalist din istorie

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
michael
michael  •  18 Septembrie 2021, 16:27

Mda, qatarezul aruncă cu banii cum aș arunca eu gunoiul! Unii trăiesc la limita existenței umane, iar alții nu știu ce să mai faca cu banii. Cred că într-o casă obișnuită, Messi și familia lui ar ”tuși” foarte mult!!

ripensistu
ripensistu  •  18 Septembrie 2021, 13:24

Un ratat care nu ar trebui sa aiba voie sa aiba atatia bani.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează