INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BALONUL DE AUR 2011

Messi şi Cristiano Ronaldo din nou în luptă pentru Balonul de Aur. Cine cîştigă de data asta?

Articol de GSP - Publicat miercuri, 26 octombrie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 26 octombrie 2011 11:51

Balonul de Aur se pregăteşte să-şi desemneze un nou cîştigător, dar greul le revine celor care vor stabili cel mai bun jucător al lumii în 2011. Chiar dacă lista oficială va fi afişată la 1 noiembrie, se ştie deja că Wayne Rooney, Lionel Messi, Cristiano Ronaldo, Franck Ribery şi Wesley Sneijder ţin capul de afiş.

Spania, cu cele mai mari şanse

Ca şi în sezonul trecut, Primera Division se poate mîndri cu cei mai buni jucători de fotbal din lume, vedeta Barcelonei, Lionel Messi cîştigînd Balonul de Aur. Lista este completată de supervedete precum Xavi, Andres Iniesta, Gerard Pique, Carles Puyol, David Villa, Cesc Fabregas, Dani Alves, Eric Abidal (Barcelona), Cristiano Ronaldo, Xabi Alonso, Iker Casillas, Mesut Ozil şi Sami Khedira (Real Madrid).

Printre alte nume celebre se numără şi Bastian Schweinsteiger, Mario Gomez, Franck Ribery (Bayern), Klose (Lazio), Forlan (Inter), Di Natale, colegul lui Torje de la Udinese sau Robin van Persie (Arsenal).

Cei 3 finalişti vor fi anunţaţi pe 5 decembrie, iar cîştigătorul Balonului de Aur va fi desemnat în luna ianuarie (2012).

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (24)
altdilit
altdilit  •  01 Noiembrie 2011, 19:42
Postat de neaga1900 pe 26 Octombrie 2011, 20:29

Exista un interes dictat de nu stiu cine , ca Messi sa ia 3 "baloane " la rabd ! Pana acum sttistic vb este mult sub Ronaldo ! Politica fotbalului ca si cea a unui stat este in floare , insa !

adu`mi tu mie cel mai mic argument ca ronaldo e mai bun ca messi si te cred.. da sa fie adevarat.. nu faza cu golurile .. ca din nou zic .. messi joaca colectiv .. in afara de zecile de goluri date mai are si zeci de pase de gol ! ia zii .. zi tu mie de ce`i mai bun ronaldo ? ca face biciclete? macar la messi vezi ma cum isi bate joc de adversari :)) cate 3-4 intr o faza !

altdilit
altdilit  •  01 Noiembrie 2011, 20:36
Postat de neaga1900 pe 26 Octombrie 2011, 20:53

Gresesti- Messi fara Iniesta si Xavi e zero , asa cum spune cel pe care il contrazici!

eu zic ca e invers ma .. toata lumea zice ca messi nu`i nimic fara iniesta si xavi .. eu zic ca barcelona chiar sta in messi ! iniesta si xavi ar fii un ZERO fara messi ! asa da !

altdilit
altdilit  •  01 Noiembrie 2011, 19:35
Postat de fanreal.madrid pe 26 Octombrie 2011, 13:16

Pai si Messi l-a luat acum doua sezoane fara nici o perfomanta notabila, sa facut de ras cu Argentina la Mondiale, cu Barcelona a castigat un singur trofeu. A luat Balonul de Aur doar pentru ca a iesit gheata de aur a Europei. Sezonul trecut C.R a iesit gheata europei cu un numar record de goluri, peste 40, cele mai multe goluri marcate intr-un singur sezon din istorie. Daca juriul este corect C.R ar trebui sa iasa Balon de Aur, dar Barcelona este abonata la trofee fara merit. Va iesi messi din nou.

fii ma sincer cu tine si cu fotbalul .. messi e mult peste ronaldo ce dumnezeu .. m`am saturat de discutiile astea.. in primu rand messi joaca mult mai colectiv decat ronaldo .. si gandeste`te cate goluri a dat ronaldo anu trecut.. si cate a dat messi.. a fost pe aproape si el .. de 3 ani de zile e golgeterul ch league.. asta zice ceva.. !

Vezi toate comentariile (24)
Comentează
Close