INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TOP

Messi și Ronaldo își pierd din valoare: cine sunt cei mai scumpi fotbaliști ai momentului și pozițiile pe care le ocupă Leo și Cristiano

Articol de GSP - Publicat miercuri, 26 februarie 2020 15:17

Au trecut vremurile în care Lionel Messi (Barcelona) și Cristiano Ronaldo (Juventus) dominau topul celor mai valoroși fotbaliști din lume. 

Amândoi au fost depășiți de jucătorii tineri, din noua generație. Dacă Messi mai prinde top 10, în schimb Ronaldo a căzut și mai mult, în topul cotelor, conform transfermarkt.com. 

Messi e doar pe locul 8 în topul celor mai valoroși fotbaliști și e cotat la 140 de milioane de euro, o cotă în scădere. 

Cristiano Ronaldo e abia pe locul 45, fiind evaluat la 75 de milioane de euro, o cotă, de asemenea, în scădere. E depășit de jucători mai tineri ca Rashford, Rodri, Lautaro Martinez sau Kimmich. 

Erling Haaland, noua revelație a fotbalului mondial, e în plină ascensiune și e evaluat în prezent la 60 milioane de euro, fiind clasat pe locul 66. 

Din România, cel mai valoros fotbalist e Ionuț Radu, evaluat la 15 milioane de euro și clasat în afara primilor 500 cei mai valoroși jucători din lume. 

Iată top 10 cei mai valoroși fotbaliști: 

  1. Kylian Mbappe: 200 milioane de euro 
  2. Raheem Sterling: 160 milioane de euro 
  3. Neymar: 160 milioane de euro 
  4. Sadio Mane: 150 milioane de euro 
  5. Mohamed Salah: 150 milioane de euro 
  6. Harry Kane: 150 milioane de euro 
  7. Kevin De Bruyne: 150 milioane de euro 
  8. Lionel Messi: 140 milioane de euro 
  9. Jadon Sancho: 120 milioane de euro 
  10. Antoine Griezmann: 120 milioane de euro

Citește și:

VIDEO Poker Leo Messi! E a cincea oară când reușește asta în LaLiga și are 18 goluri în campionat

VIDEO+FOTO Milanezii întrerup seria neagră, dar rămân cu a doua șansă la finala Cupei! Cristiano Ronaldo, record incredibil

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează