INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TOP

Messi și Ronaldo nu există! Romario a făcut lista celor mai buni jucători din lume și s-a plasat pe locul doi

Articol de GSP - Publicat sambata, 20 februarie 2016 19:20

Lionel Messi și Cristiano Ronaldo, cei mai buni fotbaliști ai momentului, nu au prins loc într-un top realizat de brazilianul Romario.

Mai mult, fostul jucător al Barcelonei s-a plasat pe el pe locul al doilea. Singurul fotbalist pe care l-a considerat mai bun decât el e conaționalul său Pele.

În top 5 au mai prins loc Mardona, Ronaldo Nazario și Zinedine Zidane. Pentru a aplana o parte din polemici, Romario a declarat că Messi și Ronaldo ar putea face parte pe viitor în topurile sale.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
galacticsteaua
galacticsteaua  •  20 Februarie 2016, 22:56

Dl Romario traieste in trecut..poate cei din lista lui au fost cei mai buni la vremea lor..atunci cand fundasii erau atacanti nereusiti..si o faza de atac se petrecea 1 la 20 de minute..nu se poate compara ce se juca atunci cu ce se joaca acum...comparand a-s putea spune ca e alt sport..parerea mea e ca jucator mai talentat si pectaculos ca Ronaldinho..nu o sa mei vedem ceva timp de acum in colo...chiar daca nu ar fi marcat nici un gol..tot l as plasa pe locul 1 in clasamentul meu...apoi la o distanta destul de mare..ar urma Messi...ambii Ronaldo..iar brigada veche Pele, Maradona, Hagi, raman cei mai buni pt perioada lor...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează