INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Messi, stupefiat! La aeroport îl aștepta un agent de la Fisc: „E o nebunie ce mi se întâmplă”

Messi, stupefiat! La aeroport îl aștepta un agent de la Fisc: „E o nebunie ce mi se întâmplă”
Messi, stupefiat! La aeroport îl aștepta un agent de la Fisc: „E o nebunie ce mi se întâmplă”

Articol de - Publicat joi, 19 noiembrie 2020 14:20 / Actualizat joi, 19 noiembrie 2020 15:08

Căpitanul Barcelonei, Leo Messi, întors după zece zile la naționala Argentinei, a fost condamnat în 2016 la 21 de luni de închisoare cu suspendare și o amendă de 3,7 milioane de euro pentru fraudă fiscală

Surpriză pe aeroportul catalan "El Prat". Întors la Barcelona după zece zile la naționala Argentinei, Leo Messi a fost întâmpinat de un reprezentant al autorităților spaniole.

"După 15 ore de zbor, găsesc aici un agent de la Fisc care mă anchetează. E o nebunie ce mi se întâmplă", a protestat căpitanul blaugrana. Are starul în vârstă de 33 de ani alte probleme financiare?

În iulie 2016, tribunalul din capitala Catalunyei l-a condamnat pe Messi la 21 de luni de închisoare cu suspendare și o amendă de 3,7 milioane de euro pentru fraudă fiscală. Prejudiciul era de 4,16 milioane de euro, sumă rezultată din drepturile de imagine ale jucătorului în perioada 2007-2009. Tatăl său, Jorge, a primit aceeași pedeapsă. Hotărâre confirmată în 2017 de Curtea Supremă.

În 2019, site-ul francez de investigații Mediapart susținea că Messi și părintele lui ar fi continuat să păcălească Fiscul și între 2010 și 2016. Simțind pericolul, Barcelona ar fi achitat în numele fotbalistului 23 de milioane de euro, ca regularizare voluntară, bani pe care i-a trecut ca bonus plătit argentinianului pentru prelungirea contractului. 

Leo Messi a răbufnit când a revenit la Barcelona: „M-am săturat!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (9)
dragdim
dragdim  •  20 Noiembrie 2020, 00:55

Asta este rezultatul plecări de la Barcelona, Messi știe sa păcălească adversarii cu fente pe terenul de fotbal, in nici un caz nu cred ca a știut de ce face tac-su.

abensur
abensur  •  19 Noiembrie 2020, 23:19

In mod normal, el si cei ca el erau la puscarie pentru frauda fiscala, in loc sa fie protejati doar pentru ca sunt persoane publice.

osutalei
osutalei  •  19 Noiembrie 2020, 20:59

Ăștia au tupeu sa facă ce vor , cred că nu li se poate întâmpla nimic , au bani, nu le pasa de nimeni, Mititelu e la pușcărie pentru o suma mult mai mica , și oricum acei bani s-au întors tot la echipa , nu ia băgat în buzunar, cam asta e diferența

Vezi toate comentariile (9)
Comentează