INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MLS

Un oficial MLS, enervat de atenția primită de Messi: „E ca și cum ai scrie despre Taylor Swift”

Lionel Messi (foto: Guliver/Getty Images)
Lionel Messi (foto: Guliver/Getty Images)

Articol de - Publicat sambata, 24 februarie 2024 13:58 / Actualizat sambata, 24 februarie 2024 16:43

Comisarul MLS Don Garber a vorbit despre atenția de care are parte Lionel Messi de când a ajuns în SUA și „urechează” presa pentru felul în care acoperă evenimentele din prima ligă americană. El a comparat nenumăratele articole despre argentinian cu modul în care reportajele din NFL au gravitat în jurul lui Taylor Swift.

  • Donald Garber ocupă funcția de comisar al Major League Soccer din 1999. Este, de asemenea, CEO al Soccer United Marketing și membru al Consiliului de Administrație al Federației de Fotbal din Statele Unite.
Indignare în Brazilia, după gestul lui Neymar, decisiv pentru ca Dani Alves să primească o pedeapsă mai blândă: „Nu rezolvă nimic pentru victimă, nu-i șterge suferința”
BRAZILIA
Indignare în Brazilia, după gestul lui Neymar, decisiv pentru ca Dani Alves să primească o pedeapsă mai blândă: „Nu rezolvă nimic pentru victimă, nu-i șterge suferința”

Garber, a subliniat, într-un interviu în exclusivitate pentru Sports Business Journal că liga americană înseamnă mult mai mult decât simpla prezență a superstarului argentinian.

„Este comod pentru reporteri să scrie doar despre Messi, este ca și cum ai scrie despre Taylor Swift. Sunt mult mai multe lucruri aici pe care cred că oamenii trebuie să le cunoască”, a spus oficialul MLS.

+2 FOTO

Transferul lui Leo Messi la Inter Miami în 2023 a făcut ca întreaga lume să-și îndrepte privirea și către MLS. Fanii superstarului au luat cu asalt fiecare partidă a echipei patronate de David Beckham pentru a-l vedea pe argentinian la lucru. De asemenea, vedete din toate domeniile au ținut să fie prezente în tribune la partidele argentinianului.

Messi a acaparat întreaga atenție, iar Garber e îngrijorat de această „Messi-mania”.

„Efectul Messi a fost dramatic! Faptul că ales să joace în SUA a fost o declarație despre Major League Soccer, o dovadă că putem concura, că putem oferi o experiență grozavă pentru un jucător, un mediu competitiv. Unul în care își pot continua cariera.

El a ajutat să ducem această ligă pe noi culmi și ne-a dat un impuls pentru a continua să construim o ligă puternică, dar sunt mult mai multe lucruri interesante aici în afară de Leo Messi”, a declarat acesta pentru sursa citată.

Lionel Messi, la primul meci oficial în 2024

Sezonul din MLS a debutat, miercuri, 21 februarie, iar Inter Miami s-a impus în fața celor de la Real Salt Lake, pe teren propriu, scor 2-0.

Starul argentinian a fost titularizat de antrenorul Gerardo Martino și a evoluat pe toată durata partidei. La Inter Miami au mai evoluat și Luis Suarez (37 de ani), Sergio Busquets (35 de ani) și Jordi Alba (34 de ani), foștii colegi de la Barcelona.

Robert Taylor (29 de ani) a deschis scorul în minutul 39 pentru Inter Miami, după pasa argentinianului.

Diego Gomez (20 de ani) a înscris golul 2 pentru Miami în minutul 83, iar formația americană a obținut primul succes în prima partidă oficială din noul an. Pentru Inter Miami urmează duelul din deplasare cu Los Angeles Galaxy, care va avea loc pe 26 februarie.

VIDEO. Cele mai tari faze din Inter Miami - Real Salt Lake 2-0

Citește și alte articole:

Terorizat în ultimul an de o femeie obsedată sexual, starul din Premier League și-a angajat bodyguard
PREMIER LEAGUE
Terorizat în ultimul an de o femeie obsedată sexual, starul din Premier League și-a angajat bodyguard
Jorginho, răspuns brutal pentru iubita lui când l-a întrebat dacă o cere în căsătorie
ANGLIA
Jorginho, răspuns brutal pentru iubita lui când l-a întrebat dacă o cere în căsătorie

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează