INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ARGENTINA

Messi vrea să scape de suspendare! Ce urmează să facă starul Argentinei

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat joi, 06 aprilie 2017 15:49

Lionel Messi a fost suspendat de FIFA pentru 4 meciuri, după ce l-a înjurat pe arbitrul asistent Sandro Ricci la finalul partidei dintre Argentina şi Chile, 1-0, și deja a ispășit un meci.

Leo Messi a fost acuzat că i-a înjurat pe "fluierași", nemulțumit fiind de deciziile acestora. Argentinianul susține însă că este nevinovat și va face apel la decizie.

Federația Argentiniană de Fotbal va face mâine apel, iar un reprezentant va merge la Barcelona pentru a se întâlni cu Leo și cu avocatul Juan de Dios Crespo.

La întâlnire se va stabili strategia de apărare, iar una dintre opțiuni ar fi ca Messi să meargă la Zurich să vorbească la FIFA pentru a-i convinge să-i reducă pedeapsa, potrivit Mundo Deportivo.

Argentina se află pe locul 5 în calificările din America de Sud, loc de baraj, cu 22 de puncte în 14 meciuri. Argentinienii sunt la 2 puncte de locul 2, ocupat de Columbia.

Playtech: BOMBĂ! Diana Șoșoacă sfidează TOT! Cum a intrat în restaurant, fără certificat verde! Chelnerița a rămas MASCĂ: 'Ce e aia?!'


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează