INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ARSENAL

Mesut Ozil, interzis! Comentatorii nu mai au voie să-i pronunțe numele la TV

Articol de GSP - Publicat vineri, 10 ianuarie 2020 20:26

În urma declarațiilor date la mijlocul lui decembrie de către Mesut Ozil, făcând referire la represiunile suferite de minoritatea musulmană de etnie turcă din China, mai multe televiziuni ale asiaticilor au sistat transmiterea meciurilor disputate de Arsenal.

Totuși, site-ul de streaming online PPTV a revenit asupra deciziei, cu un singur amendament: numele lui Mesut Ozil nu va fi menționat.

Germanul de origine turcă a fost titular in victoria ”tunarilor” in fața celor de la Manchester United, 2-0. Numele acestuia nu a fost rostit pe parcursul meciului, nici măcar la prezentarea echipelor. Televiziunea centrala din China (CCTV) rămane fermă pe poziție, refuzând să mai transmită meciurile celor de la Arsenal.

„Le închid școlile, le ard toate cărțile religioase. Bărbații musulmani sunt trimiși să muncească departe de familie, iar femeile sunt obligate să se mărite cu bărbații chinezi. Ei nu spun nimic și sunt adevărați războinici care rezistă persecuției”, a scris Ozil pe Instagram si Twitter.

de Eduard Pătrașcu

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează