INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Mesut Ozil și-a decis viitorul la Arsenal: „Când echipa nu joacă bine, este întotdeauna vina mea”

Articol de GSP - Publicat joi, 17 octombrie 2019 21:28

Mesut Ozil (31 de ani, mijlocaș ofensiv) a declarat că își dorește să ducă la bun sfârșit actualul contract pe care îl are cu Arsenal, în ciuda criticilor pe care le primește constant din partea contestatarilor.

Când echipa nu joacă bine într-un meci greu, este întotdeauna vina mea. Știu că oamenii așteaptă mult de la mine, dar uneori cealaltă echipă este mai bună decât noi. Am un contract cu Arsenal până în 2021 și voi rămâne până atunci”, a declarat Ozil într-un interviu.

În acest sezon, Ozil a fost folosit de antrenorul Unai Emery (47 de ani) în două meciuri oficiale, germanul evoluând astfel doar 142 de minute!

25.000.000 €este cota de piață a lui Mesut Ozil, conform site-ului de specialitate Transfermarkt

43 de goluriși 74 de pase decisive a reuși Ozil pentru Arsenal, în 233 de meciuri oficiale

Mesut Ozil a fost cumpărat în septembrie 2013 de Arsenal de la Real Madrid pentru 47 de milioane de euro.

VEZI ȘI:

ROMÂNIA - SUEDIA // Gigi Becali, sfaturi ca de la antrenor la antrenor pentru Cosmin Contra ;) „Eu am aplicat asta, el trebuie să învețe” + „Suedia ne dă 4-5”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close