INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  DEZVĂLUIRI

VIDEO Celebrul Micah Richards, despre petrecerile din satul olimpic: „Era o cameră plină de prezervative”

Micah Richards (foto: Instagram)
Micah Richards (foto: Instagram)

Articol de - Publicat vineri, 09 februarie 2024 10:15 / Actualizat vineri, 09 februarie 2024 11:08

Micah Richards, fost fundaș la Manchester City, în prezent analist Sky Sports și BBC Sports, și-a amintit despre perioada de la Jocurile Olimpice de la Londra 2012, când a fost unul dintre cei 18 jucători selecționați de Stuart Pearce pentru echipa britanică.

„A fost petrecerea tuturor petrecerilor! Era absolut totul acolo, aveam McDonald's, un local chinezesc, o cafenea mare cu tot ce îți doreai, și totul gratis. Este așa cum îmi imaginez că trebuie să fie atunci când mergi la universitate, când ești în cămin și împarți o cameră; eu eram cu Daniel Sturridge în cameră.

Cristiano Ronaldo, ieșire de bădăran! » A făcut multe gesturi controversate de-a lungul carierei, dar ăsta le-a întrecut pe toate
AL HILAL - AL NASSR 2-0
Cristiano Ronaldo, ieșire de bădăran! » A făcut multe gesturi controversate de-a lungul carierei, dar ăsta le-a întrecut pe toate

Am stat acolo trei nopți, am mers la antrenament și ne-am întors în sat. În cele trei nopți am stat până la ora 4 dimineața. Aveam diferite campusuri, echipa Marii Britanii într-un bloc, Brazilia, Franța..., toate aceste țări. Și era o cameră imensă plină de prezervative!”, a explicat el. 

Richards a lăsat să se înțeleagă că și-a făcut de cap în satul olimpic: „Evident, se promova sexul protejat și, sincer, săreau scântei. Eram un pic mai slab, un pic mai tonifiat, era vară și mă plimbam fără tricou...

As scrie că, în timpul acelor Jocuri Olimpice de la Londra, aproximativ 150.000 de prezervative au fost trimise în satul olimpic pentru cei 10.500 de sportivi. 

Micah Richards s-a accidentat în timp ce făcea sex

Fostul fotbalist a povestit în podcast-ul „The Rest is Football” că s-a accidentat în timp ce făcea sex. De-a lungul timpului, mai mulți jucători au dezvăluit povești asemănătoare. Cele mai cunoscute „cazuri” sunt al fostului baschetbalist din NBA, Dennis Rodman, și al fostului fotbalist Kevin-Prince Boateng.

În dialogul cu Gary Lineker și Alan Shearer, Micah și-a amintit că s-a prefăcut în timpul unui antrenament cu echipa sa: 

„A fost o accidentare sexuală, nu știu dacă pot să o dezvălui în această emisiune, dar OK. Evident, nu pot intra în detalii, dar practic eram... da, mă distram și în timp ce făceam asta, am alunecat de pe pat, mi-am întins piciorul și m-am accidentat la tendon”.

I-a fost rușine să spună staff-ului medical că s-a accidentat în acest fel, așa că s-a prezentat la antrenament în mod normal: „Am simțit durere la antrenament, la picior, dar și la spate, însă nu am vrut să spun", și-a amintit Micah.

Dezvăluirea lui Richards a iscat un val de comentarii pe rețeaua X, astfel că Micah s-a văzut nevoit să revină cu o completare amuzantă: „Nu ăsta a fost motivul pentru care a trebuit să mă retrag mai devreme"”. 

Richards a fost nevoit să agațe ghetele în cui în 2019, la vârsta de 31 de ani, după trei ani în care a fost mai mult accidentat.

Micah Richards: „Am cumpărat un Ferrari, o casă de 3 milioane de lire sterline. Am zis că o să ajung fără bani”

În urmă cu 2 ani, într-un interviu oferit presei din Anglia, Richards a vorbit despre pericolul la care tinerii fotbaliști sunt expuși atunci când ajung să semneze contracte importante în fotbal, oferind ca exemplu chiar propria experiență. Acesta povestește ce decizii a luat la 17 ani, imediat după ce a semnat un contract de profesionist cu Manchester City.

Micah Richards: „Am dat peste 150.000 de dolari într-o noapte”

„Am trecut de la 500 de lire sterline pe săptămână la 50.000. Îmi amintesc că într-o lună am primit 250.000 de lire sterline. Când am văzut primul meu salariu eram la antrenament și nu mi-a venit să cred. Am început să mă uit la case în Hale (n.r. - suburbie din Manchester, unde locuiesc mulți fotbaliști de la City și United) și am cumpărat o casă de 3 milioane de lire sterline cu șapte dormitoare și am locuit cu cei doi frați ai mei, doi veri și cel mai bun prieten al meu.

Acolo unde locuiam înainte era deja mai mult decât suficient, dar asta se întâmplă când ești fotbalist. «Cine are cea mai bună casă? Cine are cea mai bună mașină?». Nu poți fi niciodată mulțumit. Întotdeauna trebuie să vrei mai mult”, a declarat Richards.

Fostul fundaș englez a continuat să povestească despre cum cheltuia sume uriașe, despre mașinile pe care și le-a cumpărat, dar și despre banii irosiți în cluburile de noapte, acolo unde lăsa zeci de mii de lire. 

„Mai întâi am avut un Range Rover și un Aston Martin. Apoi, am cumpărat un Ferrari, un F430. Apoi un 458 Speciale (n.r. - tot Ferrari). La un club din Los Angeles am dat peste 150.000 de dolari într-o noapte. A fost atât de exagerat, am dat bacșișuri și am vrut cea mai mare sticlă de șampanie. 

După acel moment mentalitatea mea s-a schimbat. Mi-am rezervat vacanța pentru o lună, dar am venit acasă după trei săptămâni, spunând: «Nu mai pot face asta. Nu pot. O să ajung fără bani»”, a mai dezvăluit Richards.

Micah Richards a fost un bun fundaș dreapta, dar foarte vulnerabil la tot felul de accidentări. A evoluat zece sezoane la Manchester City și a strâns peste 200 de meciuri în Premier League. Nu a câștigat însă decât două trofee cu „cetățenii”, titlul și Cupa Angliei. 

A trecut pe la toate nivelurile echipelor naționale, de la juniori până la cea mare, pentru care a bifat 13 selecții și un gol. Micah Richards e acum analist sportiv la BBC și a povestit în podcastul „The Rest is Football” despre cea mai bizară accidentare pe care a suferit-o în carieră.

Citește și alte articole:

Povestea de dragoste care a surprins lumea tenisului a ajuns la final: „În sfârșit, un campion care și-a redescoperit pasiunea”
RELAȚIE
Povestea de dragoste care a surprins lumea tenisului a ajuns la final: „În sfârșit, un campion care și-a redescoperit pasiunea”
Cine este Julian Edelman, noul pretendent al Shakirei » S-au afișat deja împreună
SUA
Cine este Julian Edelman, noul pretendent al Shakirei » S-au afișat deja împreună

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
VanBasten2000
VanBasten2000  •  09 Februarie 2024, 11:21

A dat ca surdul in toba.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează