INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Michael Owen prefațează duelul dintre Manchester City și Tottenham: „Cred că echipa asta va câștiga”

Articol de GSP - Publicat vineri, 16 august 2019 12:37

Manchester City și Tottenham se vor întâlni sâmbătă, de la ora 19:30, în direct pe Eurosport și liveTEXT pe GSP.RO, în cel mai așteptat meci al etapei a doua din Premier League.

Michael Owen a prefațat acest duel și a remarcat un detaliu specific lui Tottenham.

Spurs a câștigat cele mai multe meciuri din Premier League fiind condusă la pauză, mai exact 37 de partide. Așa a reușit să câștige și în etapa trecută când a fost condusă de Aston Villa, dar a câștigat cu trei goluri marcate în ultimele 17 minute de joc”, a spus fostul atacant de la Real Madrid și Liverpool.

Totuși, legenda britanică are un sfat: „Tottenham trebuie să își îmbunătățească fotbalul dacă vrea să devină campioană”.

Owen a vorbit și despre City: „Trupa lui Guardiola e irezistibilă și a câștigat ultimele 15 meciuri, în afară chiar de duelul cu Tottenham din sezonul trecut, 0-1. Probabil va fi un meci spectaculos pe Etihad, dar cred că City va câștiga”. 

Citește și:

MANCHESTER CITY - TOTTENHAM // Două decizii-cheie ale lui Guardiola: vrea răzbunare în derby-ul cu Tottenham! Cum arată cotele

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează