INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  UEFA

Michel Platini a cîştigat al treilea mandat la preşedinţia UEFA » Nu a avut contracandidat şi a fost ales prin aclamaţie

FOTO:Reuters
FOTO:Reuters

Articol de GSP - Publicat marti, 24 martie 2015 00:00 / Actualizat marti, 24 martie 2015 15:31

Michel Platini a fost reales astăzi ca preşedinte al UEFA, fiind la al treilea mandat consecutiv în fruntea forului european.

Francezul nu a avut nici un contracandidat şi a avut ales prin aclamaţie de către delegaţii celor 54 de Federaţii afiliate. Platini a fost ales pentru prima dată în 2007, iar în 2011 a cîştigat al doilea mandat.

La final, Platini le-a mulţumit celor care l-au ales în fruntea UEFA, la congresul de la Viena, potrivit site-ului UEFA.

"Vă mulţumesc pentru încredere. Votul vostru înseamnă mai mult decît vă imaginaţi. Este o plăcere şi o onoare să conduc această instituţie.

Sînt foarte încîntat de provocările care vor urma în acest mandat. Sper să iau cele mai bune decizii pentru fotbal. Ştiu că pot conta pe sprijinul vostru", a spus Platini.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
antalmihai
antalmihai  •  24 Martie 2015, 19:52
Postat de dash.berlin pe 24 Martie 2015, 15:58

Daca participa Mitica la alegeri...ramanea Michel fara job :)))

iar a doua zi il lua dna.sper sa l ia la noapte...FORZA STIINTA !

stalker87
stalker87  •  24 Martie 2015, 18:01

se vede ce mafie e la uefa daca nimeni nu a vrut sa candideze impotriva lu' Platini.

shogun_blue
shogun_blue  •  24 Martie 2015, 16:01

Burleanu s-a declarat dusmanul lui Platini

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close