INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Micul Bradley nu se mai desparte de Defoe! Băiatul bolnav de cancer nu se poate dezlipi de vedeta lui Sunderland

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat sambata, 11 februarie 2017 00:00

Bolnav de cancer, băiețelul în vârstă de 5 ani nu l-a mai lăsat să plece pe favoritul său, atacantul de la Sunderland, adormind în brațele lui la spital.

La doar 5 ani, Bradley Lowery suferă de neuroblastom, o tumoră malignă embrionară a glandei medulo-suprarenale, formă de cancer des întâlnită la copii.

Doctorii i-au anunțat părinții: "Este în fază terminală". Dar ei nu renunță. Caută tratamentul miraculos și încearcă să-i ofere cât mai multe momente frumoase.

La începutul iernii, știind că băiețelul lor e fan Sunderland, i-au făcut o surpriză: pe 14 decembrie, copilul a fost mascota "pisicilor negre" la meciul cu Chelsea, în Premier League.

A făcut poze cu jucătorii, a ieșit pe teren și s-a încălzit alături de ei, iar în pauză i-a marcat un gol lui Begovici, portarul de rezervă al londonezilor. A fost "golul lunii" la Match of the Day, emisiune BBC.

De atunci, micul Bradley a rămas legat de Jermain Defoe. De-abia așteaptă să-l reîntâlnească și, când atacantul în vârstă de 34 de ani îl vizitează, nu se mai desparte de el.

Ultima oară, în urmă cu câteva zile. La spital, puștiul a adormit în brațele jucătorului. O imagine emoționantă, postată de mama lui pe Twitter. Mesajul: "Bradley ar vrea ca el să nu mai plece niciodată".

"Nici nu-mi pot găsi cuvintele pentru a exprima sentimentul trăit alături de acest băiețel uluitor"
Jermain Defoe, atacantul lui Sunderland

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează