INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MIDDLESBROUGH

Middlesbrough l-a demis pe antrenorul Gareth Southgate

Gareth Southgate
Gareth Southgate

Articol de - Publicat miercuri, 21 octombrie 2009 00:00

Clubul de ligă secundă Middlesbrough a renunţat la serviciile tehnicianului Gareth Southgate, deşi echipa ocupă locul 4 în clasament iar în ultima etapă a câştigat cu 2-0, informează Sky Sports.

Antrenorul în vârstă de 39 de ani a fost numit în funcţie în iunie 2006, dar Middlesbrough a retrogradat din Premier League la finalul sezonului trecut. "A fost cea mai grea decizie pe care am luat-o de când sunt eu în fotbal. Gareth are toate calităţile necesare unui antrenor, dar a venit momentul unei schimbări", a explicat preşedintele clubului, Steve Gibson.

Echipa a câştigat marţi meciul de pe teren propriu cu Derby County, după ce a înregistrat 3 înfrângeri consecutive acasă, dar la ultima partidă au fost prezenţi doar 18.000 de spectatori, fiind un record negativ pe stadionul Riverside. 

Southgate, care are 57 de selecţii în echipa naţională a Angliei, a evoluat, din 2001, în peste 200 de partide ca jucător pentru Middlesbrough.

Presa engleză scrie că Gordon Strachan şi Nigel Pearson sunt favoriţi la preluarea funcţiei de antrenor, dar pe listă mai pot fi incluşi Kevin Keegan, Alan Curbishley sau Graeme Souness.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close