INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Veste bună pentru Mihăilă la Atalanta » Antrenorul Gian Piero Gasperini a „sacrificat” un jucător important pentru a-i face loc românului

Valentin Mihăilă
Valentin Mihăilă

Articol de GSP - Publicat joi, 03 februarie 2022 09:09 / Actualizat joi, 03 februarie 2022 09:33

Valentin Mihăilă (22 de ani), noul jucător al celor de la Atalanta, a primit o veste excelentă de la antrenorul Gian Piero Gasperini.

Împrumutat până la vară de la Parma, cu opțiune de cumpărare definitivă, Valentin Mihăilă se bucură de încrederea totală a antrenorului Atalantei.

Valentin Mihăilă, prima reacţie după transferul la Atalanta: „Una dintre cele mai importante echipe din Serie A” » Cum s-a prezentat fanilor: „Acestea sunt caracteristicile mele”
ITALIA
Valentin Mihăilă, prima reacţie după transferul la Atalanta: „Una dintre cele mai importante echipe din Serie A” » Cum s-a prezentat fanilor: „Acestea sunt caracteristicile mele”

Potrivit Gazetta dello Sport, internaționalul român a fost trecut pe lista UEFA de Gasperini pentru meciurile din Europa League cu grecii de la Olympiakos. Extrema stângă i-a luat locul vedetei Josip Ilicic, absent din cauza problemelor personale.

Alături de Mihăilă pe listă a fost adăugat și celălalt transfer al italienilor, ivorianul Jeremie Boga. 

Lotul celor de la Atalanta pentru meciurile din Europa League:

Portari: Musso, Sportiello, Rossi.

Fundași: Toloi, Djimsiti, Palomino, Demiral, Hateboer, Maehle, Pezzella, Zappacosta, Scalvini.

Mijlocași: de Roon, Freuler, Koopmeiners, Pasalic, Malinovskyi, Mihăilă, Pessina.

Atacanți: Miranchuk, Zapata, Muriel, Boga.

Valentin Mihăilă, prima reacţie după transferul la Atalanta: „Una dintre cele mai importante echipe din Serie A”

Mihăilă a avut numai cuvinte de laudă la adresa noii sale formații, despre care crede că are puterea de a se bate la titlu. De asemenea, internaționalul român s-a prezentat fanilor italieni, dezvăluindu-și calitățile pentru care a fost adus la Bergamo.

„Valentin Mihăilă este un jucător căruia îi place să joace mult cu mingea la picior, în viteză. Acestea sunt caracteristicile mele. Apoi îmi place să joc pentru echipă. Când am ajuns să joc în meciul cu Atalanta (n.r. – pentru Parma), a fost primul meu meci adevărat în Serie A. Am debutat în meciul cu Torino, dar am jucat doar zece minute. 

În partida cu Atalanta, am jucat 80 de minute. Pentru mine, Atalanta este una dintre cele mai importante echipe din Serie A, așa am simțit și pe teren, când am jucat împotriva lor. Cred că această echipă poate să facă lucruri importante în acest an, pentru că are calitate.

Cred că Atalanta poate să câștige și campionatul, să joace în Champions League. Sunt jucători foarte buni aici. Giuseppe Pezzella (n.r. - fundaș stânga împrumutat de la Parma la Atalanta) mi-a recomandat să vin aici, să muncesc din greu, pentru că la Atalanta se muncește. 

Obiectivele mele sunt să joc multe minute, să joc bine și să demonstrez că am potențialul necesar pentru a juca la Atalanta și pentru a fi transferat definitiv de Atalanta în vară. Am primit multe mesaje din partea fanilor. Sper să le demonstrez pe teren că pot să joc aici”, a declarat Valentin Mihăilă.

Citește alte știri din fotbalul internațional:

Fără Ianis Hagi, Rangers a fost umilită de rivala Celtic

Cicâldău și Moruțan vor împărți vestiarul cu un nume mare al fotbalului mondial » Transferul realizat de Galatasaray

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (10)
magic4ever
magic4ever  •  03 Februarie 2022, 16:14
Postat de stargate pe 03 Februarie 2022, 12:17

Și dacă joaca ce? Tot petarda este în 3-4meciuri se conving de el

Stai linistit ca nu este petarda, daca nu o sa aiba accidentari o sa fie ani buni cel mai bun fotbalist roman

stargate
stargate  •  03 Februarie 2022, 12:17
Postat de magic4ever pe 03 Februarie 2022, 11:54

Atalanta are 4 atacanti si 4 mijlocasi accidentati...Mihaila are sanse sa joace titular chiar de etapa asta,sper sa fie folosit in spatele varfului si sa nu fie folosit mijlocas stanga in locul lui Gossens care a fost transferat de Inter....

Și dacă joaca ce? Tot petarda este în 3-4meciuri se conving de el

magic4ever
magic4ever  •  03 Februarie 2022, 11:57
Postat de andrei.steaua pe 03 Februarie 2022, 11:36

Un fel de Mitrita, ii este Rușine fotbalului cu el

Ne este rusine cu "perla" Man care lustruieste banca de rezerve la Parma in serie B care urmeaza sa ajunga in serie C! Nu ne este cu Mitrita si Mihaila care joaca la echipe care lupta pentru titlu si joaca in primavara europeana....

Vezi toate comentariile (10)
Comentează