INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Mihăilă și Dennis Man, declarați „fundamentali pentru proiectul Parmei” + Cine e noul antrenor

Articol de - Publicat vineri, 28 mai 2021 10:30 / Actualizat vineri, 28 mai 2021 10:32

Românii Dennis Man și Valentin Mihăilă nu pleacă de la Parma și o vor ajuta să revină curând în Serie A. „Echipa va reporni de la Man, Mihăilă și de la Kucka!”, a anunțat noul managing director corporate, Javier Ribalta.

Nu au mai putut să redreseze o situație aproape compromisă și au retrogradat în Serie B. Parma a plătit însă bani mulți, aproape 20 de milioane de euro, pentru transferurile lor din Liga 1 în sezonul trecut și nu vrea să-i cedeze. Și patronul american Krause, dar și noua conducere managerială emană încredere în potențialul lui Dennis Man și Valentin Mihăilă.

Mihăilă și Dennis Man, declarați „fundamentali pentru proiectul Parmei”

„Dennis Man și Valentin Mihăilă sunt fundamentali pentru proiectul clubului. Echipa va reporni de la Man, Mihăilă și Kucka", a anunțat, într-o conferință de presă, Javier Ribalta, director corporate al „cruciaților". Tânăr (41 de ani) este și Enzo Maresca, noul antrenor, care va trebui să readucă Parma în elita Italiei. 

„Un tehnician pregătit, ambițios și cu o experiență internațională. Vorbind cu el, am realizat instant că are și o mare carismă, cum a fost și ca jucător", l-a caracterizat Ribalta pe fostul manager al lui Man. City U21, asistent la Sevilla și West Ham.

Mihăilă și Dennis Man, declarați „fundamentali pentru proiectul Parmei” + Cine e noul antrenor
Răzvan Lucescu (52 de ani) îi sfătuiește pe Dennis Man (22 de ani) și Valentin Mihăilă (21 de ani) să rămână la Parma, chiar dacă ar evolua în Serie B sezonul următor.

Mihăilă și Man, accidentați pe final de Serie A

Din cauza unor accidentări, Man și Mihăilă au lipsit în ultimele etape, când soarta squadrei gialloblu era decisă. Fostul FCSB-ist, cu o ruptură musculară, iar olteanul, cu o recidivă a pubalgiei și altă operație, suferită la aductori. Ambii vor fi însă apți să reînceapă pregătirile la vară, Parma având ambiția de a prinde unul din cele două locuri direct promovabile.

697 de minutea jucat Man (22 de ani) la Parma, reușind două goluri și un assist. Mihăilă (21) are 4 goluri și două pase decisive în 777 de minute disputate

Citește și alte știri din Serie A: 

Mutare-șoc reușită de Inter, după plecarea lui Conte » Au bătut palma cu antrenorul unei rivale din Serie A

Dennis Man, văzut transferul ideal pentru Fiorentina lui Gattuso: „O extremă ca el aș vrea”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează