INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  AC MILAN

Mihajlovici e convins că va reuși: "Dacă nu readuc eu Milanul unde îi e locul, chemați exorcistul!"

foto: Reuters
foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat sambata, 24 octombrie 2015 15:21

Sinșa Mihajlovici lucrează sub presiune la AC Milan, dar e încrezător că poate readuce echipa pe culmile gloriei. 

"Vreau să le mulțumesc lui Ancelotti, Sacchi și Capello, care au spus cuvinte frumoase despre mine, mi-a făcut plăcere. Știu cine sînt și ce vreau să fac și cu siguranță voi reuși. Am atuurile morale pentru a ajuta Milanul. Muncesc pentru a rezolva problemele, nu vreau să fiu arogant, dar cred că am tot ce-mi trebuie pentru a reuși.

Normal că există teamă, dar sînt convins că dacă vom munci vom reuși. Trebuie să învingem Sassuolo. Le-am spus și băieților că trebuie să învățăm să gestionăm rezultatele. Cred că e o problemă mentală. Trebuie să fim un pic mai inteligenți, să ținem de minge sau să faultăm dacă e cazul.

Dacă nu reușesc eu să aduc Milanul pe drumul bun, trebuie să chemați un exorcist!", a spus sîrbul, conform Gazzeta dello Sport.

Despre relația pe care o are cu Silvio Berlusconi, tehnicianul a spus: "Mă înțeleg foarte bine cu el, vorbim mult. Mi-a spus chiar de curînd să stau liniștit, iar pentru mine asta înseamnă că are încredere în mine. Chiar dacă se spune că nu trebuie să stai foarte liniștit cînd îți spune un om politic asta. Îi mulțumesc pentru ocazia pe care mi-a dat-o, e mereu o plăcere cînd îl întîlnesc".

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
6.6.6
6.6.6  •  24 Octombrie 2015, 16:34

esec garantat. nu e antrenor!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează