INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  AC MILAN

Mihajlovici pune piciorul în prag și își avertizează jucătorii înaintea meciului cu Napoli: "Nu vreau să mai văd un Milan atît de moale!"

foto: Reuters
foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat sambata, 03 octombrie 2015 17:36

Sinișa Mihajlovici și-a criticat jucătorii pentru că nu sînt constanți timp de 90 de minute. Tehnicianul lui AC Milan a vorbit într-o conferință de presă înaintea partidei cu Napoli, de duminică, 12:45.

" AC Milan are obligația să fie în top, nu dreptul de a fi în top. Sînt două lucruri diferite. Dreptul să fim sus trebuie să-l cîștigăm, să-l merităm.

Nici unul dintre noi nu își poate permite să se relaxeze după ultimii doi ani dezastruoși. Nu trebuie să se mai repete jocul din prima repriză contra lui Genoa, atitudinea aia. Nu vreau să mai văd un Milan atît de moale. Am remarcat lipsa de atitudine de la încălzire și i-am certat pe jucători înainte să intre pe teren, dar creierul unui jucător nu e un întrerupător care se oprește și apoi se repornește.

Poate au fost de vină și alți factori: căldura, faptul că era al treilea meci într-o săptămînă, ora neobișnuită la care jucam. I-am văzut pe băieți că nu erau cu mintea la joc. Păcat, pentru că am fi adus o continuitate în rezultate. Oricum, fotbaliștii știu mai bine decît mine cînd greșesc".

Despre adversarul de duminică, Mihajlovici a avut cuvinte de laudă: "De la mijlocul terenului în sus, Napoli e una dintre cele mai bune echipe din Europa. Higuain e, poate, cel mai puternic atacant din Europa, dar fotbalul e ciudat. Defensiva noastră a primit gol în fiecare meci pînă acum, dar poate aflîndu-se în fața unui vîrf atît de puternic va reprezenta un stimul formidabil. Oricum, pînă acum, la fiecare gol primit a fost vorba despre o eroare individuală, nu de una colectivă.

Duminică, Napoli va întîlni un Milan furios. Vreau să am o echipă care să joace cu entuziasm, intensitate, concentrare. Nu putem să facem mereu cadou adversarului o repriză. Dacă vom juca așa cum îmi doresc, putem ajunge în Liga Campionilor. Dacă jucăm ca în prima repriză cu Genoa, nu vom ajunge nici în Europa League", a spus antrenorul conform Gazzetta dello Sport.

"Balotelli, de cînd a venit, joacă bine, iar dacă se simte bine poate face diferența" Sinișa Mihajlovici

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează