INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CORONAVIRUS

Vești bune venite din Anglia » Mikel Arteta s-a vindecat de coronavirus

Mikel Arteta, antrenor Arsenal
Mikel Arteta, antrenor Arsenal

Articol de GSP - Publicat luni, 23 martie 2020 23:22

Mikel Arteta (37 de ani), antrenorul echipei Arsenal, a fost depistat pozitiv cu coronavirus în urmă cu 11 zile. Acum, tehnicianul „tunarilor” a declarat că s-a vindecat și că se simte „foarte bine”.

Spaniolul a vorbit despre experiența pe care a trăit-o în aceste zile: „Mă simt foarte bine acum, simt că sunt vindecat”, a declarat Arteta pentru postul de televiziune spaniol La Sexta.

A durat 3-4 zile pentru ca simptomele să treacă și să îmi recapăt energia, iar acum adevărul este că mă simt bine”, a continuat el.

La o zi după ce Arteta a fost depistat pozitiv cu coronavirus, campionatul din Anglia a fost suspendat. Deși inițial s-a stabilit ca Premier League să fie reluat pe 4 aprilie, oficialii fotbalului englez au revenit asupra deciziei și au declarat că mai devreme de 30 aprilie nu există nicio șansă ca fotbalul să revină.

15 meciuria disputat Arsenal cu Arteta pe bancă

Ultimele informații despre Covid-19 în România

Citește mai multe știri despre coronavirus:

VIDEO Mașinile Jandarmeriei circulă noaptea pe străzi, în toată țara » Ce anunț se face la portavoce

Ultima oră » Ce persoane au prioritate la testarea pentru coronavirus în România și ce se întâmplă cu ratele la bănci

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
424897461037738
Nicu Valentin Vasiliu  •  24 Martie 2020, 09:05

testat pe simptome ca test exact de covid-19 nu exista . deci daca ai simptome de raceala gripa astia te pun pozitiv covid-19. Fara panica oameni buni puneti mana si investiti in actiuni ca acum e momentul sa va imbogatiti nu sa va panicati !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează