INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Milan a cîştigat duelul cu Inter pentru Tevez. Galliani tratează datele acordului cu City

Tevez a venit la Manchester City în 2009, de la concitadina United
Tevez a venit la Manchester City în 2009, de la concitadina United

Articol de GSP - Publicat joi, 12 ianuarie 2012 00:00 / Actualizat joi, 12 ianuarie 2012 15:54

AC Milan se conturează a fi noua echipă a lui Carlos Tevez. Administratorul delegat Adriano Galliani a plecat de dimineaţă în Anglia pentru a finaliza discuţiile cu Manchester City şi cu agentul atacantului argentinian, Kia Joraabchian. 25 de milioane de euro, plus alte 3 milioane de euro din bonusuri, ar fi costul afacerii într-un transfer definitiv. Contracandidata Inter nu propusese decît 22 de milioane.

La început, ”rossonerii” au solicitat un împrumut pînă în vară, cu opţiune de cumpărare. Cei de la City nu au agreat o asemenea soluţie deoarece vor să scape de tot de un jucător problematic, exclus din lot de circa două luni după ce s-a certat şi cu managerul Roberto Mancini, şi cu şefii. Tocmai de aceea au scăzut din preţul iniţial de 35 de milioane de euro.

Acordul între cluburi este ca şi rezolvat, anunţul oficial e aşteptat în cîteva ore. Rămîne ca Milan să se înţeleagă şi cu Tevez, să-i accepte pretenţiile şi capriciile. La City, unde a dat 52 de goluri în 84 de meciuri disputate în toate competiţiile, jucătorul care pe 5 februarie va împlini 28 de ani cîştiga 7,5 milioane de euro pe sezon.

 

”Tevez la Milan? Cred că aşa se va întîmpla. Păcat, dar aşa e fotbalul...”

Massimo Moratti, patron Inter

 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
xstream
xstream  •  14 Ianuarie 2012, 11:28
Postat de steaua.libera pe 12 Ianuarie 2012, 16:17

Mars la rahat! Cand Milan lua cupe ale campionilor, Barca era vai mama ei. Acum ai curaj sa te bagi in seama, ca na, sunteti cei mai buni. Azi toti cocalarii tin cu Barca fiindca e pe val!

esti stelist, si se vede, dupa limbaj si mentalitate :))

b0gdan_88
b0gdan_88  •  12 Ianuarie 2012, 19:20
Postat de steaua.libera pe 12 Ianuarie 2012, 18:28

Parea mai mult c-ai zis ironic. No offence!

Niciodata nu as putea sa vorbesc urat de Ac Milan !!! Cand a jucat Milan cu Barca cu un ochi am ras si cu unul am plans !!!! Numai bine !!!

steaua.libera
steaua.libera  •  12 Ianuarie 2012, 18:28
Postat de b0gdan_88 pe 12 Ianuarie 2012, 17:07

Mai magarule, tu esti prost? Ce am spus eu ??? Milan e una dintre favoritele mele!!! Prostia ta nu are limite !!!!

Parea mai mult c-ai zis ironic. No offence!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează