INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  AC MILAN

Milan ratează toate ţintele » După Guardiola, un alt transfer dorit de rossoneri a intrat in impas

Articol de GSP - Publicat joi, 17 ianuarie 2013 00:00 / Actualizat joi, 17 ianuarie 2013 13:52

AC Milan, formaţie ce se află pe locul 7 in Serie A, este pe punctul de a mai rata un transfer ce ar putea scoate echipa din impas.

Ricardo Kaka, jucătorul de 30 de ani dorit de Milan în aceasta perioadă de mercato, pare tot mai departe de o revenire în Italia, din cauza salariului prea mare pe care îl cere.

Preşedintele milanezilor, Adriano Galliani, a declarat pentru Gazzeta dello Sport că un transfer al brazilianului în Italia pare aproape imposibil: "Ricardo este un jucător de care Milan are nevoie, insă salariul acestuia este unul mult prea mare iar noi nu putem să-l plătim. L-am dorit foarte mult si pe Guardiola, însă problemele financiare ale fotbalului italian nu ne permit să facem astfel de concesii. Bundesliga oferă mai multe posibilităţi decît noi".

Speculaţiile privind un transfer al brazilianului in Italia s-au intensificat după ce Kaka a luat cina săptamîna trecută la Milano cu Robinho, colegul său de la naţionala Braziliei si actual component al formaţiei milaneze.  Potrivit lui Robinho, Kaka ar fi de acord cu o revenire la Milano in condiţiile in care formaţia lui Berlusconi i-ar oferi acelaşi salariu ca la Madrid.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
xstream
xstream  •  17 Ianuarie 2013, 13:54

chiriches e liber la oferta

Vezi toate comentariile (1)
Comentează