INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FAKE NEWS

UPDATE „M-ați omorât a doua oară în 4 luni!” » După ce toată presa din Europa i-a declarat decesul, Mino Raiola a anunțat că e în viață

Mino Raiola/ foto Imago Images
Mino Raiola/ foto Imago Images

Articol de - Publicat joi, 28 aprilie 2022 15:11 / Actualizat joi, 28 aprilie 2022 16:57

Cele mai importante publicații din Italia, printre care Gazzetta dello Sport sau Corriere della Sera, au lansat astăzi informația potrivit căreia agentul Mino Raiola ar fi încetat din viață. Știrea s-a răspândit apoi în toată presa europeană, fiind preluată inclusiv de Gazeta Sporturilor. Informația a fost dezmințită până la urmă printr-o reacție postată chiar pe contul de Instagram al impresarului. 

Vestea că Mino Raiola ar fi încetat din viață din cauza unei grave afecțiuni la plămâni a fost lansată de cele mai tari publicații italiene și preluată apoi de cele mai mari nume din presa internațională, printre care As, Marca, The Sun. Inclusiv clubul Real Madrid a apucat să posteze un comunicat în care își prezenta condoleanțele. 

„M-ați omorât a doua oară în 4 luni!” » După ce toată presa din Europa i-a declarat decesul, Mino Raiola a anunțat că e în viață
„Mino Raiola e mort” a titrat astăzi inclusiv Gazzetta dello Sport

La câteva ore distanță, știrea a fost infirmată chiar de apropiații impresarului lui Haaland, Ibrahimovici și Pogba!

„Mino Raiola a murit”, un fake news la nivel planetar

Într-o postare pe Instagram distribuită apoi de jurnalistul italian Fabrizio Romano, reprezentanții lui Mino Raiola au scris în numele agentului: „Starea mea de sănătate actuală, pentru cei care se întreabă: scos din sărite că m-au omorât a doua oară în 4 luni!”.

Raiola este în prezent internat în Spitalul San Raffaele din Milano. Goal.com precizează totuși că impresarul s-ar afla într-o stare gravă și că luptă pentru viața lui. 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (36)
ripensistu
ripensistu  •  29 Aprilie 2022, 12:00

Disperatii de bani precum asta au distrus fotbalul.

boierasul
boierasul  •  29 Aprilie 2022, 06:55
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

La fel sunt " omorâți" și aia din Ucraina)))) Ce nu reușesc rusii, rezolva presa din pix))) Bine ca a trecut " pandemia" ca rămâneam fără oameni pe Terra)))))

Steaua_inseamna_CSA
Steaua_inseamna_CSA  •  28 Aprilie 2022, 21:33

Du-te mă samsar, ce faci tu e trafic de persoane, vinzi oameni pe iluzii încasând niște sume mari. Nu-ți ajunge cât ai încasat, lasă lăcomia!

Vezi toate comentariile (36)
Comentează