INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

Mintea cea de pe urmă! Declarații pline de amărăciune ale unei foste vedete a Barcelonei: "Asta a fost greșeala carierei mele"

Articol de Toader BogdanJURNALISPORT - Publicat sambata, 08 octombrie 2016 08:03

Transferat de Barcelona de la Arsenal în 2008, pentru 17 milioane de euro, Aleksandr Hleb vorbește deschis despre regretele acestei mutări.

Chiar dacă în primul an la Barcelona, Hleb a realizat tripla Champions League, Cupă și La Liga, mijlocașul a bifat doar 19 prezențe în La Liga, fiind una dintre variantele secundare ale lui Guardiola.

A urmat o perioadă în care Hleb a fost împrumutat pe rând la echipe precum Stuttgart, Birmingham si Wolfsburg, înainte de a încheia socotelile cu catalanii.

Mijlocașul are și unele reproșuri de făcut, cu direcție spre tehnicianul de atunci al Barcelonei, Pep Guardiola. "Dacă Wenger ar fi fost în locul lui, ar fi venit la mine și mi-ar fi vorbit", a declarat Hleb pentru englezii de la Dailystar.

"Eu nu dau vina pe Guardiola. Ar fi trebuit să fiu eu mai profesionist", a ținut să precizeze mijlocașul în vârstă de 35 de ani, ajuns acum la Bate Borisov. 

"Wenger a fost ca un tată pentru mine și a crezut în mine", a încheiat Hleb, votat de 6 ori cel mai bun fotbalist al anului, în Belarus.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează