INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MERCATO

Transfer pe axa Barcelona - Juventus! Nu-l mai suportă pe antrenor: „Ce să fac?”

Miralem Pjanic (31 de ani, mijlocaș central) are șanse mici să rămână la Barcelona în sezonul următor. Următoarea destinație: cel mai probabil, o revenire la Juventus.
Miralem Pjanic (31 de ani, mijlocaș central) are șanse mici să rămână la Barcelona în sezonul următor. Următoarea destinație: cel mai probabil, o revenire la Juventus.

Articol de GSP - Publicat sambata, 05 iunie 2021 17:58 / Actualizat sambata, 05 iunie 2021 18:19

Miralem Pjanic (31 de ani, mijlocaș central) are șanse mici să rămână la Barcelona în sezonul următor. Următoarea destinație? Cel mai probabil, o revenire la Juventus.

Ronald Koeman continuă la Barcelona, iar asta nu reprezintă o veste bună pentru Pjanic. Gazzetta dello Sport scrie despre dorința lui Juventus de a profita de relația rece dintre antrenor și bosniac, informând că Juve vrea să-l aducă înapoi în Italia pe mijlocaș.

Miralem Pjanic, șanse mari să revină la Juventus

Inițial, sub formă de împrumut, apoi să-l cumpere definitiv. Massimiliano Allegri, revenit pe banca torinezilor, este un catalizator pentru mutare, Miralem fiind unul dintre preferații lui Max în vechiul mandat.

Pjanic a ajuns în Spania vara trecută, pentru 60 de milioane de euro. A bifat 30 de meciuri la Barcelona, însă doar 13 ca titular.

La finalul anului trecut, Pjanic îl viza pe Ronald Koeman cu o declarație tăioasă: „Sincer, nici măcar nu înțeleg motivul acestei situații. Este clar că vreau să joc mult mai mult. Știu că pot oferi mai mult, iar când antrenorul mă introduce pe teren, dau totul. M-am descurcat bine, am avut jocuri bune. Mai mult decât atât, nu știu ce aș putea face. Mă antrenez, sunt pregătit”.

28 de milioane de euroeste cota de piață a lui Pjanic, conform Transfermarkt

10 lucruri despre Miralem Pjanic

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Revoluția lui Ancelotti: 7 jucători transferabili

Un fost junior de la AC Milan s-a sinucis din cauza rasismului » A lăsat o scrisoare sfâșietoare: „Simt privirile dezgustate, temătoare și pline de prejudecăți”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
bazinga
bazinga  •  05 Iunie 2021, 19:31

Unul din cei mai overrated jucatori din lume ,acest Miralem !Cu adevarat bun, dar nu extraordinar, a fost doar la LYON !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează