INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CAMPIONATE

Mircea Lucescu a pus ochii pe un atacant al lui Juventus! » Îl transferă în vară

Articol de GSP - Publicat miercuri, 27 martie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 27 martie 2013 17:01

Mircea Lucescu a semnat prelungirea contractului cu Şahtior pentru următorii doi ani şi este aproape să perfecteze transferului unui atacant de la Juventus.

Oficialii clubului ucrainean Şahtior Doneţk doresc să-l achiziţioneze pe atacantul Fabio Quagliarella, al cărui contract cu Juventus Torino se va încheia la finalul actualului sezon, a anunţat site-ul calciomercato.com.

Sursa citată notează că antrenorul Mircea Lucescu îl doreşte pe Quagliarella pentru a întări echipa pentru sezonul viitor al Ligii Campionilor.

Fabio Quagliarella, în vârstă de 30 de ani, a evoluat în cariera sa la formaţiile AC Torino, AC Fiorentina, Chieti, Ascoli, Sampdoria Genova, Udinese, SSC Napoli şi Juventus Torino.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
tigruzzu
tigruzzu  •  27 Martie 2013, 20:44

”Mircea Lucescu a semnat prelungirea contractului cu Şahtior pentru următorii doi ani...” Și cât RAHATmâncaseră steliștii!!! ...Că e bătrân și ramolit, că s-au prins ucrainenii că nu e bun, că laie, că bălaie! Și acum nu mai comentează niciunul...

romeverest
romeverest  •  27 Martie 2013, 19:36

Quagliarella nu va ajunge niciodata la Sahtior !! Nu a reusit nici Spaletti sa-l aduca la Zenit, adica la Sank Petesburg, oras superb in comparatie cu cenusiul Donetk !!

alin899
alin899  •  27 Martie 2013, 18:26

Quagliarella e un jucator de executie, cu brazilienii de la Şahtior se va simti mult mai bine decat la Juventus.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează