INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SCHIMBARE

Mircea Lucescu ar putea fi demis! Presa din Turcia a anunțat cei doi înlocuitori pentru banca naționalei Turciei » Când se decide totul

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de - Publicat duminica, 09 septembrie 2018 13:26

Cotidianul Tavkim din Istanbul susține că soarta selecționerului Mircea Lucescu s-ar decide după meciul cu Suedia din Liga Națiunilor, de luni. 

Mircea Lucescu cere răbdare și timp pentru a putea construi o echipă competitivă la naționala Turciei, dar presa locală nu are răbdare și nu-i oferă nici timp, după 1-2 cu Rusia la debutul Nations League.

Insistă că "proiectul românului e mort" și că federația (TFF) trebuie să-l schimbe pe selecționerul în vârstă de 73 de ani cu un antrenor local.

Cotidianul Takvim susține că are informații din interiorul TFF, aflând că unii dintre oficialii forului turc nu vor ca Lucescu să mai continue. Totul ar urma să se decidă după meciul cu Suedia, programat mâine, la Stockholm.

Takvim anunță că federația ar avea și doi posibili înlocuitori pe listă. Primul e Şenol Güneş, încă sub contract cu Beșiktaș, și Aykut Kocaman, ultima oară la Fenerbahce, sezonul trecut.

12 meciuria adunat Mircea Lucescu pe banca naționalei Turciei: 3 victorii, 4 egaluri și 5 înfrângeri

3 anieste durata contractului semnat de Lucescu la Istanbul, până în 2020

Vezi și:  Mircea Lucescu, dezamăgit: "Am făcut erori incredibile" » Ce scuze a găsit "Il Luce" pentru eșecul cu Rusia + Critici dure: "Un proiect născut mort"

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (16)
100185550934873
Septimiu Codrean  •  10 Septembrie 2018, 10:54

Mircea Lucescu , marele " pedagog de scoala noua " ne arata care e valoarea sa adevarata ! Zero barat ! Du -te tataie la Bukale si plimba catelul in parc ca incurci circulatia ! Mai fa si tu o "tabla " in Cismigiu !

doze
doze  •  10 Septembrie 2018, 10:38

e vina vatmanului!

lucghencea
lucghencea  •  09 Septembrie 2018, 23:34

Cel mai mare antrenor cu pile si grade pe la secu' si pe la ciripitori si care facea selectia la un spritz cu Postelnicu .... Haida deh !

Vezi toate comentariile (16)
Comentează