INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TURCIA

Mircea Lucescu, atacat de un fotbalist brazilian: „Voia alt jucător. În timpul unui meci, m-a scos de pe teren după doar 15 minute, deși jucam foarte bine!”

Mircea Lucescu a antrenat-o pe Besiktas între 2002 și 2004 // sursă foto: Guliver/gettyimages +16   FOTO
Mircea Lucescu a antrenat-o pe Besiktas între 2002 și 2004 // sursă foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat luni, 01 iunie 2020 21:15

Amaral (47 de ani), trecut pe la Besiktas în sezonul 2002/2003, când Mircea Lucescu era antrenorul echipei, a rememorat perioada petrecută în Turcia.

Brazilianul Amaral, pe numele său întreg Alexandre Mariano da Silva, vorbește cu regret despre perioada petrecută la Beșiktaș, unde a ajuns în vara lui 2002, de la Fiorentina. Mijlocașul defensiv consideră că Mircea Lucescu nu i-a acordat destule șanse, deși fanii l-au îndrăgit.

„M-am transferat la Besiktas după ce Fiorentina a dat faliment. Am crezut că este o oportunitate bună, dar am ajuns puțin mai târziu decât restul echipei și antrenorul nu a avut încredere în mine. Voia alt jucător. În timpul unui meci, m-a scos de pe teren după doar 15 minute, deși jucam foarte bine!”, a spus acesta, citat de Fanatik.

„Lucescu nu m-a plăcut foarte mult, ca urmare am părăsit echipa. Eram foarte popular la vremea aceea, aș fi putut să mai rămân la echipă. Fanii mă plăceau”, a mai spus el.

Astfel, Amaral este unul dintre puținii fotbaliști brazilieni nemulțumiți de „Il Luce”, care în perioada petrecută la Șahtior a modelat mai multe nume mari din fotbalul mondial de astăzi: Fernandinho, Douglas Costa, Willian.

11 meciuria strâns Amaral pentru Besiktas

După scurta aventură de la clubul din Istanbul, brazilianul a mai trecut pe la Gremio, Al Gharafa, Vitoria, Atletico-MG, printre altele, înainte de retragerea din iulie 2015.

GALERIE FOTO. Imagini de colecție cu Mircea Lucescu

+12 FOTO

VIDEO. Mircea Lucescu: „Dinamo o depășise pe Steaua la popularitate”

Citește mai multe știri despre fotbalul internațional:

Răzvan Lucescu vrea un superjucător la Al-Hilal! Saudiții îl ademenesc cu un contract fabulos

Ofertă neașteptată pentru Răzvan Marin! E dorit de un club important

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (3)
trink
trink  •  02 Iunie 2020, 13:11
Postat de popicoo pe 02 Iunie 2020, 07:59

Amaral este nerecunoscator. Garrincha, Vava, Didi si Pele, toti descoperiti de Lucescu, au recunoscut mereu ca romanul este cel mai mare, daca nu chiar singurul, antrenor de fotbal din galaxie.

intru totul de acord cu tine!

amicu
amicu  •  02 Iunie 2020, 11:17

de asta, dupa Besiktas nu a mai jucat in Europa :))...era scula :))

popicoo
popicoo  •  02 Iunie 2020, 07:59

Amaral este nerecunoscator. Garrincha, Vava, Didi si Pele, toti descoperiti de Lucescu, au recunoscut mereu ca romanul este cel mai mare, daca nu chiar singurul, antrenor de fotbal din galaxie.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close