INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  DINAMO KIEV

Mircea Lucescu, dur cu cei care l-au criticat după discuția cu Messi: „Foarte mulți inteligenți interpretează totul! A fost multă imaginație”

Articol de GSP - Publicat luni, 09 noiembrie 2020 14:32 / Actualizat luni, 09 noiembrie 2020 15:00

Mircea Lucescu (75 de ani) a vorbit despre întâlnirea cu Leo Messi după meciul Barcelona – Dinamo Kiev 2-1, din grupele Champions League, și despre cei care au interpretat într-o manieră malițioasă gestul său.

Antrenorul român s-a salutat cordial cu omologul Ronald Koeman, apoi l-a abordat pe Leo Messi, iar cel mai probabil managerul lui Dinamo Kiev i-a cerut tricoul lui Messi. Lucescu a vorbit azi despre gestul său și despre reacțiile stârnite de discuția cu superstarul argentinian.

Am văzut că sunt foarte mulți oameni inteligenți, care încearcă să interpreteze totul. Cu Messi am jucat de nouă ori, cu Șahtior. Era normal să-l cunosc, era normal să vorbesc cu el.

Dar nu contează asta. Văd interpretările care s-au făcut. Au fost interpretări caraghioase, a fost multă imaginație. Fiecare reacționează în funcție de pregătire, de educație, inteligență de instruire. Toți pot spune o mulțime de prostii și cred că pot fi înțeleși”, a declarat Lucescu, potrivit Prosport.

VIDEO Mircea Lucescu a fost cucerit de o jurnalistă ucraineancă: „Irina, Irina... Sunt îmbrăcat adecvat sau nu?”

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Mircea Lucescu lansează acuze serioase după eșecul cu Șahtior: „Am pierdut fair-play-ul. Nu aş fi jucat niciodată în asemenea condiţii”

Veste rea. Florin Andone mai are de așteptat două luni după ruptura de ligamente încrucișate!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
deusdat
deusdat  •  09 Noiembrie 2020, 21:13

Messi: "Cine-i babalâcul, că n-am mărunțiș la mine?"

pirucul
pirucul  •  09 Noiembrie 2020, 17:55
Postat de Adrian Fulgos pe 09 Noiembrie 2020, 15:46

Precis i-a spus: "mînzule, pe vremea cind jucam eu la Dinamo tu nici nu erai născut. Şi bătea Steaua la noi, ca la fasole"...:):):)

ce batea steaua ma? ca va batea dinamo . sa nu uitam finalisti de CC batuti de dinamo cu 3-0 in ghencea i dinamo s-a oprit din mila ca va duvea valentin la mina pe toti de rusina. si asta o spune unu care nu e fan dinamo. voi chiar va cfredeati o echipa mare pt ca v-a aranja valentin campionatul cu dedidatii iar in europa va bateati cu cei mici cand dadeati de o echipa mare ci ei faceau temporizare pai nu ati fost in stare sa dati un gol n 120 de min cu barca. sa nu uitam ca steaua a fost singura castigatoare de CC care a fost eliminata in primul tur dupa 3-0 la anderlecht.

883758598355956
Adrian Fulgos  •  09 Noiembrie 2020, 15:46

Precis i-a spus: "mînzule, pe vremea cind jucam eu la Dinamo tu nici nu erai născut. Şi bătea Steaua la noi, ca la fasole"...:):):)

Vezi toate comentariile (7)
Comentează